Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Beyler yeni bir client indirmemiz gerekecek görüldüğü kadarıyla . Bu siteyi ziyaret eden bir closed beta tester bize bir client torrent linki verirse sevinirim . Malum closed betakeyi alıpda bir 2.4 gb daha indirmek ciddi anlamda işkence olacak . Haber için : http://www.blizzard.co.uk/press/041215.shtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Arkadaşlar accountu aldıktan sonra bir 2.4gb çekmek için 3 gün beklemek bana acayip zor gelir . Ondan varsa closed betada oynayan arkadaş yeni torrent dosyasını bana mail olarak atarsa [email protected] bende onu ftpye koyarım paticik üyeleride rahat rahat torrentı indirirler . [Bu mesaj Dunedain tarafından 17 Aralık 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bu arada yeni EU Clienti çıktı ve maalesef HERKES(EU u da oynayacaklar) bunu kurmak zorunda . EU client (hemende çıkarmışlar torrentini :D ) Patch yarın serverlara konulacak.Şimdilik bu kadar! kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 inanmıyorum ya puff neyse hemen başlayalım bari ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hımm bu bliz downloader değil fakat düz torrent yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Evt öle,blizz downloader inide bulmuştum bi formda ama o almancaydı ve ingilizce bi bu vardı ama ing olanı bulursam koyarım linki yada eu da oynayan biri varsa yollar artık. [Bu mesaj HardMann tarafından 17 Aralık 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Neyse başladım umarım bu torrentı kim hazırlamışsa sağlam hazırlamıştır kurulumda hata çıkarsa oldukça kötü olur yani ... PS: Zaten daha zaman var olmazsa bliz downloaderla çekeriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bunun o torrent olduguna emınmısınız bende aynı ısımde ılk betaya gırerken cektıgım torrentın adıyla aynı gıbı geldı bana[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Senin çektiğin 1.1.0 dır ama bu 1.1.2 ancak nekadar sağlam çıkar onu bende bilemicem ama bende şuan çekiyorum,sorun çıkmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bu o doğru benimki %3 te zuzu[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HardMann Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Benimki daha %0.2 de :D Bu gidişle 2 günde ancak biter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bende cekem barı :)[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Baslattım torentı ama bad data tracker dıyor...[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 azerusu çek o zaman maksimumla çekiyor nerdeyse.. Bende 49kb/sn ile çekiyor[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Dalamar o nedır yenılırmı ıcılırmı annamam ben bunnardan[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Aboow o kadar oynadim ilk kez WoW indiriyorum yanli$ cikarsa var ya cekerim silahlari girerim Calamity moduna :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bu topic aracılığıyla bende sunu sorıyım.Ben 3 gün önce us clientini cektim kore serverında oynamak için.Su an final beta da oynamak için bu linkteki clienti cekmeli miyim veya usden gelen wow cdsi yeterli olur mu yoksa realmlist dosyasını editleyerek kore serverında oynadığım wow yeterli olup final beta da login olabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 netten "azureus" arat. Yükledikten sonra java runtimeını çekicen zaten program kendi açıyor siteyi... Sonra yukarıda verilen torrent açtır ve çeksin...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Evet çekmen lazım yeni patch içün yeni client gerekliymiş... en.wow-europe.com dan görebilirsin zati[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Eywallah dalamar... Bu arada ben yuklemeden sonra cd ye cekıp cafeye getırecem... bır daha cekmeye gerek kalmayacak...[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bende onun için çekiyorum olm kasayı getiricem hahah Yeni makine alana kadar cafede wow :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 dalamar abi bağlantın ne ya veya azureus ta hangi ayarları yaptın?Bende su an linkten dl yapıyorum azu da 256 adsl var 15 le cekiyor. Azureus için www.inndir.com da son versiyonu var veya bir önceki versiyonunun dl/upload ayarlarıyla birlikte http://www.divxforever.net/index.php?dlcategory=7 adresinde bulabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 512 adsl var bende 40-50 arası gidiyor... saat ikiden sonra başlar 50nin üzerinde seyretmeye[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bende 3.1 kbps le cekıyor yaa :( 512 adls var[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Son versiyonunu ana yurdundan çekin ama deli cpu yiyor bu azureus http://azureus.sourceforge.net/[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar