Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Upcoming Client

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler yeni bir client indirmemiz gerekecek görüldüğü kadarıyla . Bu siteyi ziyaret eden bir closed beta tester bize bir client torrent linki verirse sevinirim . Malum closed betakeyi alıpda bir 2.4 gb daha indirmek ciddi anlamda işkence olacak . Haber için :
http://www.blizzard.co.uk/press/041215.shtml
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar accountu aldıktan sonra bir 2.4gb çekmek için 3 gün beklemek bana acayip zor gelir . Ondan varsa closed betada oynayan arkadaş yeni torrent dosyasını bana mail olarak atarsa [email protected] bende onu ftpye koyarım paticik üyeleride rahat rahat torrentı indirirler .

[Bu mesaj Dunedain tarafından 17 Aralık 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evt öle,blizz downloader inide bulmuştum bi formda ama o almancaydı ve ingilizce bi bu vardı ama ing olanı bulursam koyarım linki yada eu da oynayan biri varsa yollar artık.

[Bu mesaj HardMann tarafından 17 Aralık 2004 23:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Neyse başladım umarım bu torrentı kim hazırlamışsa sağlam hazırlamıştır kurulumda hata çıkarsa oldukça kötü olur yani ...
PS: Zaten daha zaman var olmazsa bliz downloaderla çekeriz .
Mesaj tarihi:
bunun o torrent olduguna emınmısınız bende aynı ısımde ılk betaya gırerken cektıgım torrentın adıyla aynı gıbı geldı bana[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Mesaj tarihi:
Aboow o kadar oynadim ilk kez WoW indiriyorum yanli$ cikarsa var ya cekerim silahlari girerim Calamity moduna :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Mesaj tarihi:
Bu topic aracılığıyla bende sunu sorıyım.Ben 3 gün önce us clientini cektim kore serverında oynamak için.Su an final beta da oynamak için bu linkteki clienti cekmeli miyim veya usden gelen wow cdsi yeterli olur mu yoksa realmlist dosyasını editleyerek kore serverında oynadığım wow yeterli olup final beta da login olabilir miyim?
Mesaj tarihi:
netten "azureus" arat. Yükledikten sonra java runtimeını çekicen zaten program kendi açıyor siteyi... Sonra yukarıda verilen torrent açtır ve çeksin...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Mesaj tarihi:
dalamar abi bağlantın ne ya veya azureus ta hangi ayarları yaptın?Bende su an linkten dl yapıyorum azu da 256 adsl var 15 le cekiyor.
Azureus için www.inndir.com da son versiyonu var
veya bir önceki versiyonunun dl/upload ayarlarıyla birlikte http://www.divxforever.net/index.php?dlcategory=7 adresinde bulabilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...