Cermy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Arkadaşlar bu kitabın güzel bi özetibi bulmam lazım. google de fln arattım ama hic özet bulamadım. böle kitabın konusu hakkında 5-6 dakka konusabilcek kadar bilgi iceren bi ozete ıhtıyacım var . yardııım :D bildiginiz kitap özeti siteleri varsa verirseniz cok sevinirim , yada kitabın ozetini bulursanız ayrı bi mutlu olrum[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ehehe bu gidişle ben bitiremiyecem zaten (l2) ya bugun binbir bahaneyle yarına erteledim bugun son gunum lütfen yardım edın yarın bu işten kurtulmam lazım[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Cermy Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 up - millet lütfen yardım ya (şimdi diceksiniz ki bu saate kadar biterdi , doğrudur, ama öyle olunca bişe anlamıyorum işte).. Bari kitap özetleri olan bildifiniz genel bi site varsa adını şeettirin[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok öhhüenm![/b]
Öne çıkan mesajlar