M_Arslan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Selam arkadaslar ben bu ultima oyununu henux oynamamıs birisiyim fakat baya merak ediyorum neyse elimde su an bi uo cd si var kurulumunuda yaptım oyuna girerken patchleri falan yukluyo neyse en son girecekken soyle bi hata veriyo Error during session Your client may not be the most recent version. You may be able to play the game with your current client. Check http:www.uo.com for help on resolving patching issues. Click OK to play the game or Cancel to abort. ve mecburen cancel yapıp cıkıyorum ne yapmam lazım + birde bu oyun icin kayıt felan olmam gerekiyo galiba bunu nası yapacagız??? Simdiden herkese tsk ler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 hiç oynamadıysan bidaha da hiç başlamamanı dilerim.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 patch cekerken hata veriyor.gamestop veya baska sıtelerden samurai empire versiyonunu alıp yukle.sonra hesap actır ultima-registration.com dan.oyuna gir. Türk oyuncular Europa serverında yoğunlukta.[signature][hline]shinsetsu desu.. Gamers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denzo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya nebula loredorda Samurai Empire die bişey var la runuo serverınde yaratık ve spawn eklenmıs uo harıtası deısmıs felan falan deneyın bence bı iyi olur : :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar