Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine bir logo

Golge-i_Khan

Öne çıkan mesajlar

sınır çizgisi fikri güzel ama bu KO ve ULİ harfleri çok alakasız durmamış mı?
ayrıca yanılıyor olmam ihtimali yüksek ama KÜ olmnaycak mı o Kocaeli Üniversitesi olaraktan?

dediğim gibi bence yazılar çok ayrı gayrı olmuş,
bir de logo için biraz büyük gibi duruyor,
Sosyal ağlarda paylaş

şöle bi istif yapmanı tavsiye edebilirim
-.-.-.-
KOULİ
kocaeliblabla..

sınır çizgisindeki kırmızı ile İ harfinin noktasını da ilişkilendirebilirsin.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz
Melali anlamayan nesle aşina değiliz.
Sosyal ağlarda paylaş

devi de açıklamışsın onun diagonal olması ortada sınır olması ve iki kelimeyi ayırması bıdı bıdı diye
biraz daha 3 boyutluluk katarsan
yani KO ULİ nin tam ortasında O nun en azından ayrısı jakadar büyük olsun ve sol alttaki indiği yer büyük olsun (anla işte, perspektif olaını abart biraz ki, en uzak noktasının derinliği artsın
izin verirsen evde kendim bişiler denicem akşam?
veriyon mu izin?[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
- Nerdboy from The Elder Scrolls Forums
Sosyal ağlarda paylaş

KÜ UİB olsa kısaltma daha iyi olacak gibi. kırmızı noktalı şeriti de bir şekilde resimle ilişkilendirsen daha iyi olacak gibi.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...
Sosyal ağlarda paylaş

@berk: ehe valla kü degil galiba, en azından bana yolladıkları hebelelerde öyle degil. ayricasi, ya masuscana ayrık yaptım, hani sınır var ortada ayırıyor hesabı

@horace: ortadki hat derken kast ettin kocaeli uluslar bla bla nın etrafında ki, border ise onu, sınırın kesitiğini belli etsin diye koydum. hani önceden dolu bir alan, sonra değişiyor, çünk sınır var falan : ) yoksa yukarıda ki harflerin bir bütün oldugunu olgılamak zor mu olurdu ne ? : ) Şimdi i = sınır olayını benim de aklıma geldi,ondan kırmızı zati de, ben nedense harflerle oynamaya bir türlü alışamıyorum, küçüklükten kalma bir alışkanlık mıdır nedir ? öyle çok direk oluyor, ben biraz uzak olmasından hoşslanıyorum. Hoş "ben" ile de tasarım yapılür mü ? tartışılır tabii : ) . Eğer sınırı üste koyarsam, bölme kabileyetine garezler inmez mi ? hani ortaya kodum öylece sınır olsun diye, sınır oluşundan doğan bi bölebiletesi olmalı. belki perspektifli değil de, şabadanak koyabilirim ama şimdi bu insanlar da "görsel" bişiler istiyorlar, bi yudum 3 boyut olsa göz boyar didim. güya mimariz :) hep kontorllü hatalı işler yapmaktan hatalı yapar olduk : )

@volfi: lol dene tabii de, adam sormuş ehe. dediğini tam anlamadım zaten (valla 4 kere okudum : ) ) bi yapsan görsem.

@elvyn: kü = ko imiş bilmiyorum bende, öyle dediler bana. diğer deiğini çıkarmadım

@cuce: cok güzel bi fikir bu, bi uygulayayım hemen[signature][hline]projeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeproj
Sosyal ağlarda paylaş

abi bazı kişilerin aksine ben insanların yaptıüğı çalışamlara saygı duyarım
onalrdan izin almadan değiştirmem ya da onların topiclerine bu da benim çalışmam diye koymam
bu da benim prensibim o yüzden soruyorum

3 saat sonra koyucam inşallah daha 2 saatten aşağı evde deilim :)[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bi daa baktım yaptığım şeye
sanki kamerayla çelikmiş bi sınır çizgiymişçesine düşündüğümüzde benimki daha alöçaktan sneinki daha yüksekten gibi oluyo ya
daha alçaktan çekilmiş bence daha hoş gözüküyo :)[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
Sosyal ağlarda paylaş

UİB: uluslararası ilişkiler bölümü.

berkin dediği de güzel aslında ama acaba diyorum ki görselliği ön plana çıkarırken bölümün adıyla alakalı bir biçimde öne çıkarsak. mesela o noktaları karldırsak yoldaki şeritler gibi olur al sana uluslar arası.[signature][hline]Revenge of the plastical brain. Coming soon. However, we don't recommend you to wait this foolish movie. Because the hedehödödazzt...

[Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Aralık 2004 17:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yoldaki şeritler mi uluslar arası oluyor
yoksa bir haritadaki ülke sınırını belirten çizgiler mi?

bi açın deviantart sayfasını efenin yazığı yorumları okuyun orda logoyu tanıyarak başlayın yorum yapmaya en azından[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days
Sosyal ağlarda paylaş

ehem elvyn o nokta çizgiler
siyasi haritada ki sınır çizgilerini belirtiliş şekli zati. hani her lise kitabının arkasında olur ya, kırmızı kırmızı böyle, bir nokta bir çizgi. keza sınır demek, diplomadi demek, iki farklı medeniyetin belirtisi keza bir ilişki hali falan filan. gerisini getirirsin herhal. İlginç halbuki ben her bakan onu rahatlıkla seçebiliyordur sanıyordum.

*ya kısaltmanın tamanı onların yolladıkları hebeleden alınma. kendi araalrında öyle ifade ediyorlar sanırım.

@volficim eyvallah ugrasmışsın, ben şimdi kesit çizimindeyim, akşam vakti güzelcene autocad de şe eder, maxe surfaceler düzgün perspektifler bakarık ehe : ). zaten bir kaç alternatif yolladım, o kenar pürüzleride halletmek lazım hem.[signature][hline]projeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeproj
Sosyal ağlarda paylaş

teller falan koysan belki daha belli olur.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
Sosyal ağlarda paylaş

ehe teller de biraz vahşi olur
öyle dikenli dikenli
hem bu evrensel bir figür
çember ve dikdörtgen
bir logo birazda evrensel olmalı.
geometrinin temeli, dikenli tel teknolojisinin çok öncelerine dayayanıyor.

bir de anlaşılması o kadar da umrumda değil değil, zaten logo a 30sn bakan adam anlar yani.[signature][hline]projeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeproj
Sosyal ağlarda paylaş

tavsiyem düzgün istifli, nizami bişey olması yönünde.

şu şekil. veya mesela üstte kocaeli üniversitesi, altta eşdeğer boşlukta uluslararası ilişkiler bölümü gibi. böyle bişi yapılacaksa, nizamileştirme punto farkıyla değil aralık farkıyla elde edilmeli. ve hala üstte son noktası son İ harfinin noktası ile bir olan bi istifin mantıklı olacağını iddia ediyorum.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,

Sosyal ağlarda paylaş

oky aslında sorun ne kadar uzak
ne kadar sıcak olacağında
yani bunu xxxmetresi nedir ki ?
mesela bundan önceki çalışmam da kimse göremiyoruz anlattığını dedi, keza daha kolaycı, daha hafif bir şey yaptım bu sefer de "çok göze sokulmuş" haklısın. Bir de bakanına göre çok da değişiyor, analitik düşünme kabiliyeti, o zaman bu kadar göreceli olan bir alanda yaptığım bir çalışmadan nasıl emin olabilirim ki ?

matematik değil tabii bu işte, doğrusuda olmuyor ki.

Ben biraz en az bakan bile şeçsin istedim bu sefer çünkü, geçen fakülteden bir arkadaşımla yaptığım konuşma sonucu; insanlar anlarsalar daha bir severlere vardık. (arçeliğin logosu mesela)

misalen:
burada iki devlet oldugunu kimse seçemiyor. iki devlet, ve tabii ortada bir sınır var. (sınırın şekli ayrı tartışılır orası aşikar)[signature][hline]projeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeproj

Sosyal ağlarda paylaş

çok basit oldu ama 2 boyutlu birşey olursa daha iyi olacak gibi.

[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...

Sosyal ağlarda paylaş

bişiden daha bahsediyim ben. şimdi böyle güzel güzel cici cici şeyler yapıyosunuz ya. misal bunu zarf üstünde kullanmak, yazıyı sol alt köşeye koyup sınır çizgisini tüm çapraz hat boyunca devam ettirmek filan eğlenceli olabilir. ama bu sadece bir kullanım şekli. baz olan, sade, kolay uygulanabilir bir logo olması şart. bunu da düşünün kardişler.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa,
Sosyal ağlarda paylaş

*kafasını sallar*

horace teşşekür ederim yazmışsın öğretmişsinde
şu kesit bitiversin
deneyeceğim hemen
o zarf oalyında da haklısın aslında, düz koymakya fayda var.
yoksa perspektifli sınır çizgisi çok sorun yaratacak. hatta olmayacak evet.[signature][hline]projeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeprojeproj
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...