SonEfsane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 www.gelecekmuhendisi.com adam kahinmiş, 2005 eylül de istanbulda 7.4 deprem olcakmış öle diyo, bugün gazetede de çıkmış zaten bu adam, ayrıca tahminlerini de noterden tasdikleyip kanıtlıomuş[signature][hline] [Bu mesaj SonEfsane tarafından 19 Aralık 2004 20:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 kolay lık olsun ve benim gibi enter tutşuna basmaktan hoşlanmayanlar için www.gelecekmuhendisi.com[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bugun gazetede okudum bende, türk insanının parayı kerizler üzerinden kazanma örneklerinden biri, nasıl yapıyo peki gine türk insanı sayesinde[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bide adam web tasarımı üzerine eğitim filan aldım demiş gazetede sitesine girene kadar inanıyodum[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 $4k aliyolar. peki kehametler tutmazsa ne kadar veriyolar?[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tasarım http://www.infoteknik.com.tr/ demiş adam ama :D, kendi yapsa ooooo gral olur gral :p[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 tutturamayinca cok afedersiniz ben bu adama " noldu g.t mu oldun ? " diye mail atarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ben o adama mail bomb yaparım hele bir çıkmasın :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 fenerbahçe nin avrupa maçlarını tahmin etmekle kahin olunsaydı.. pah :D[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 2006 da dünyaya isabet edecek gök cismi ve zararları hakkında çok yakında en kapsamlı bilgileri size sunacağız. auhhauhauhau Yavaş geliyo vahiy heralde yarısı gelmiş AZ SONRA Su savaşı çıkacak mı, tarihi belirli mi? Buda şaka gibi tarihi bellimi lol[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hiptonik algılama tekniginden yararlanmak için kampanya istiyoruzzz 2 kere bundan yararlanana bi tane de beleşini istioruzzzz[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 niye illaki bi goktası carpmak zorunda yok olmamız icin sart mı ? kendi kendimizi yeterince yokediyoruz zaten ben medyumum kahinim diyen bi tarih sıkıp goktası carpacak şu şu boşanacak diyo o kadar iyi goruyosa gelecegi gitsin loto falan oynasın hıyar herif boyle işlerle ugrasmasın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 "İbrahim Tatlıses yabancı bir büyük firma ile çok büyük bir atılıma imza atacak." ha bide bunu neye dayanarak sıkmış cok merak ediyorum ciddi bide suna koptum "Yalın sosyeteden bir bayanla hızlı bir beraberlik sürdürecek, medyatik olacak ve tükenip gidecek."[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ya adam zaten olacak şeyleri artis gibi söylüyor. Bakın ben de kahin oldum.. Evladım bu hafta tam Tamına uyuyacaksın 7 kere Uyandığında gözlerini açacaksın İlk gördüğün tavan olacak ----- Yarın dünya 24 saatte full dönücek[signature][hline]Ebemünk - korkunuz... O_o ---- Satılık Vivace Elektro Gitar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bu adamı zevk icin dovecen.[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 "2005 YILINDA 5 EYLÜL'Ü 6 EYLÜL'E BAĞLAYAN GECE 7.4 ŞİDDETİNDE DEPREM OLACAK. TUZLA, BOSTANCI - SAHİL ŞERİDİ ARASI, BEŞİKTAŞ, ŞİŞLİ, BEYOĞLU, AVCILAR, ZEYTİNBURNU, İKİTELLİ, BAKIRKÖY, ALİBEYKÖY, KAĞITHANE, ADALAR, BAĞDAT CADDESİNİ ETKİLEYECEK OLAN DEPREMDE 300.000 ÖLÜ OLACAK." al iste ya dallamanin dedigi seye bak afedersiniz tepem atti 300.000 ölü olacakmis sen kimsin ulan salak salak konusuyor adam bunlara kanipta para vererek gelecek analizi denen sacma seyi yaptiran adama salak - keriz - enai gibi yakistirmalari uygun goruyorum[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i] [Bu mesaj tAKA tarafından 20 Aralık 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: GEd, 19 Aralık 2004 20:23 tarihinde demiş ki: tutturamayinca cok afedersiniz ben bu adama " noldu g.t mu oldun ? " diye mail atarim LOL :D[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 uzay istasyonunda dehşet dediği acep uzaylılarmı basıo :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar