SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya arkdaşlar abbys dungeonun yolu nerde acaba ben bulamadım diez1 den giriliyo diyolarda da portaldan bi şehire gitcekmişiz falan tam bilmiyorum bana ayrıntılı bi şekilde birileri anlatabilirmi acaba.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bulum arkadaşlar gerek kalmadı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=101189 Topic başlığını okuyup "aha burda nasıl gideceğim yazıyordur bir okuyayım" diyen arkadaşlar, yukarıdaki linkte sayfanın ortalarına doğru Abyss Dungeon hakkında ayrıntılı bilgiyi bulabilecekler. DraculaVigorous saolsun. :D Saygılar efemmmm [signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 20 Aralık 2004 18:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar