Certhas Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2013 şöyle bir kitap arıyorum klasik bir ingilizce kitabı yerine prepositionların vs. hepsinin açıklamalarıyla arka arkaya sıralandığı. idiomların vs. arka arkaya sıralandığı. gibi. kısaca konulu anlatım yerine direk olarak konuya derinlemesine odaklanmış, bir yerde sıkıntı çektiğimde açıp bakabileceğim herkesin belki bildiği ama benim bilmediğim bir kitap. upper intermediate-advanced seviyesinde bilgi içermeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 İngilizce hazırlık okutmanı bul ona sor bence, onlar bu tip kitapları iyi tanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 0ne'in gunlugunu kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 MasterHapLo said: english grammer in use vardi ama advanced miydi hatirlamiyorum Essential grammar in use basic kitaptı sanırım. English int olabilir. Ama bu seri gerçekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar