Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bu ayarlarla nerdyse ben 2 kat hızlı bır yukleme ve karsıtarafa verı gonderımınde azalma yarattım. Boylece ( bıraz ınsanlara haınlık oluyor ama) hem bılgısayarınızda web de gezınebılır ( hızlıca) hemde normalden daha hızlı yukleyebılırsınız torrentı Kolay gelsın Onemli Baglanti Ayarlari -- NetLimiter ile ayarlanabildigi soylense de ben programin ayarlarini kullanmanizi tavsiye ederim. -- Ayarlari Azureus'a gore verecegim, cunku kullanilmasi en kolay ve en komplike client oldugunu dusunuyorum. Diger programlarda da benzer ayarlar olacaktir. -- Azureus'ta turkce destegi oldugundan turkce yazacagim. Gorunum -> Yapilandirma -> Aktarim Burda sol tarafta bir takim ayarlar goreceksiniz. Versiyon farkliligina gore degisecektir. Genel olarak konusursak; En fazla gonderme sayisini 5 yapin Max. Download Speed : 0 Torrent Basina Varsayilan gonderme sayisi : 5 Torrent Basina baglanti sayisi : 0 Global baglanti sayisi : 0 bu ayarlar baglanti hizinizi artiracaktir. Ayrica maalesef hacklenmis clientler kullananlar var, upload hizi sifirlaniyor, kazaa gibi torrentin sonunu getirmek isteyen kullanicilara baglanirsaniz sorun olabilir. Ayni IP'den coklu baglantiya izin verilmemeli. Ayrica film indirirken Prioritize First Piece of file(s) kutucugu secili olursa onizleme acisindan iyi olur. Incoming TCP Listen Port -> 6881 iyidir, ancak birden fazla porta izin vermeyin, ayrica kurulmda test yapiliyor, atlamayin. bunlarin da veri alis verisi ve bir takim onemli ayarlar oldugunu dusunuyorum Kolay gelsin[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yarattım derken boyle bır etkı gordum... Ben yapmadım.. Kaynak Cehennem.com..[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ben bitirdim downloadı çekmene gerek yok haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Vala azerusmudur nedir yukledim fakat port ayarini yapamiyorum modemim buna musade etmiyor. Fakat yuklemem bile etkilemi$ olucak ki bittorent $u anda 15kb/sc la downoad yapiyor :D[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Deadmarine, 18 Aralık 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Ben bitirdim downloadı çekmene gerek yok haha BU YAZIYI BEN YAZMADIM!!!!!!!!!!!!!!! DALAMARRRRRRRR BENİM NİCK'İ KULLANIP YAZI MI YAZMAYA BAŞLADINNNNNN GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİS ORC SHAMAN SENİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 bu cekilen client hangisi europe open beta da kullanilacakmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Deadmarine, 18 Aralık 2004 21:59 tarihinde demiş ki: said: Deadmarine, 18 Aralık 2004 17:06 tarihinde demiş ki: Ben bitirdim downloadı çekmene gerek yok haha BU YAZIYI BEN YAZMADIM!!!!!!!!!!!!!!! DALAMARRRRRRRR BENİM NİCK'İ KULLANIP YAZI MI YAZMAYA BAŞLADINNNNNN GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİS ORC SHAMAN SENİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ben loginim sandım... Sana client yüklemicem kal öyle izlersin bizi haha[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 :((((( çok ayıp hiç yakıştıramadım bak olmadı bu hem nick'imle yazı yaz hem de utanmadan bir de tehdit et. Olum bittim sen yedim seni sakın gelme cafeye :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Hayret bişey sen makinamdan login oluyotsun bide capslocku açıp baarıyosun... Valla yok sana client felan izlersin anca :D[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Yedim seni dalamar, cafeye 500 metre yaklaşırsan ayvayı yedin olum stealth halde bekliyorum seni. Hem sen yazarken 5 combo point topladım ben bomba eviscerate'imin getireceği acı dolu dmg'lere hazır ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xenopain Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: _Dalamar_, 18 Aralık 2004 22:58 tarihinde demiş ki: Hayret bişey sen makinamdan login oluyotsun bide capslocku açıp baarıyosun... Valla yok sana client felan izlersin anca :D ya dalamar, sen indirmisin benim senden wow cdleri almam mumkun mu? ozel msj da attim ama sen bakmion galiba :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Deadmarine, 18 Aralık 2004 23:01 tarihinde demiş ki: Yedim seni dalamar, cafeye 500 metre yaklaşırsan ayvayı yedin olum stealth halde bekliyorum seni. Hem sen yazarken 5 combo point topladım ben bomba eviscerate'imin getireceği acı dolu dmg'lere hazır ol. Hadi ordan mob deadmarine seni zuzu... Ancak elma kesersin olm sen veya biraz level atlarsan karpuza critical vurursun :D[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 - [Bu mesaj Rottweiler tarafından 19 Aralık 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Şaka bir yana benım azure coşmuş 38.5 Kbps ile çekıyor gorunce gozlerım yasardı yemınnen sabah 17 le cekıyordu :)[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 dalamar, deadmarine... wow bölümünde ilk uyarılarını aldılar.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 O yapmayın bence 0 sonsuz demek devamlı peerlara bağlanmaya çalışmak varolan bağlantıyı yavaşlatır. Bağlantı genişliğine göre 128kbps30-50/ 256kbps50-80 arası peera bağlanmak daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar