Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azureus Torrent ayarlari.. (Hızlı yukleyın)

Rottweiler

Öne çıkan mesajlar

Bu ayarlarla nerdyse ben 2 kat hızlı bır yukleme ve karsıtarafa verı gonderımınde azalma yarattım. Boylece ( bıraz ınsanlara haınlık oluyor ama) hem bılgısayarınızda web de gezınebılır ( hızlıca) hemde normalden daha hızlı yukleyebılırsınız torrentı
Kolay gelsın

Onemli Baglanti Ayarlari

--
NetLimiter ile ayarlanabildigi soylense de ben programin ayarlarini kullanmanizi tavsiye ederim.
--
Ayarlari Azureus'a gore verecegim, cunku kullanilmasi en kolay ve en komplike client oldugunu dusunuyorum. Diger programlarda da benzer ayarlar olacaktir.
--

Azureus'ta turkce destegi oldugundan turkce yazacagim.

Gorunum -> Yapilandirma -> Aktarim

Burda sol tarafta bir takim ayarlar goreceksiniz. Versiyon farkliligina gore degisecektir.

Genel olarak konusursak;

En fazla gonderme sayisini 5 yapin
Max. Download Speed : 0
Torrent Basina Varsayilan gonderme sayisi : 5
Torrent Basina baglanti sayisi : 0
Global baglanti sayisi : 0

bu ayarlar baglanti hizinizi artiracaktir. Ayrica maalesef hacklenmis clientler kullananlar var, upload hizi sifirlaniyor, kazaa gibi torrentin sonunu getirmek isteyen kullanicilara baglanirsaniz sorun olabilir.

Ayni IP'den coklu baglantiya izin verilmemeli. Ayrica film indirirken Prioritize First Piece of file(s) kutucugu secili olursa onizleme acisindan iyi olur.

Incoming TCP Listen Port -> 6881 iyidir, ancak birden fazla porta izin vermeyin, ayrica kurulmda test yapiliyor, atlamayin.

bunlarin da veri alis verisi ve bir takim onemli ayarlar oldugunu dusunuyorum

Kolay gelsin[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deadmarine, 18 Aralık 2004 21:59 tarihinde demiş ki:
said:
Deadmarine, 18 Aralık 2004 17:06 tarihinde demiş ki:
Ben bitirdim downloadı çekmene gerek yok haha

BU YAZIYI BEN YAZMADIM!!!!!!!!!!!!!!!
DALAMARRRRRRRR BENİM NİCK'İ KULLANIP YAZI MI YAZMAYA BAŞLADINNNNNN GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR PİS ORC SHAMAN SENİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben loginim sandım... Sana client yüklemicem kal öyle izlersin bizi haha[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deadmarine, 18 Aralık 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
Yedim seni dalamar, cafeye 500 metre yaklaşırsan ayvayı yedin olum stealth halde bekliyorum seni. Hem sen yazarken 5 combo point topladım ben bomba eviscerate'imin getireceği acı dolu dmg'lere hazır ol.

Hadi ordan mob deadmarine seni zuzu... Ancak elma kesersin olm sen veya biraz level atlarsan karpuza critical vurursun :D[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

For The Horde!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...