immortal_clan_TR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 dikkat bankada fazla mal-mülk-tapu bırakmayın banka soyguncuları dewrede çünkü ayrıca sadece bankada ki eşyalar we para degil üzerinizdeki degerli eşyaları da çalıyorlar bunlar bizim bi arkadaşın kekury yüzügünü gasp ettiler hala aglıyooo :)
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 o nasıl oluyo ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bu akıllı arkadasın kullandıgı kohack turocanlı,dolayısıyla tüm arkadaslarıda nasibini almıs.Azuhha.
immortal_clan_TR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 nasılmı ya normalde bankadaki eşyalarını birtek sen alıyosun ya adamlar bununda bi hilesini bulmuşlar canın istedigi adamın eşyalarını çalıyorlar işte mesele budur!!!!1
immortal_clan_TR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben hiç soyulmadım arkadaşın 10 milyonunu bide 2 tane kekuri yüzük çalmışlar :(
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=101016 Bak burayı oku,belki bisiler kaparsın.
immortal_clan_TR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben bileceğim kadar biliyom hata daha fazlasına gerekyok bence al sen oku belki aklındaki bişeyler çıkar yinede sanmıyom sonuçat bu bir oyun ne diyorum biliyomusun sonuçta bu bi oyun neyse sen öğrenmeye devam et bu arada başkasının yazıpda yoldadığını bana yolama sen öğren öyle ok
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Para ile iş olmaz yaptığın hack zaten suçlu birşey diliyorumki böyle kişileri kniht online admineri bulup banlasın
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Sonucta bir oyun diyosun; Kohack i yollamak icin para istiyosun, Cok biliyorum diyosun; Bankalara giriyolar,calıyolar,iron bar ne diyosun, Baskasının yazdıgını verme diyosun; Ben yazdım yazıyı. Kalın harfle yazma artık Nokta
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 kullandınız kohack de key logger var arkadaşlar benim arkadaşımada oldu oda soyuldu.siz oyuna giriyorsunuz karşıdaki klavyenizle ne yazdınızı görüyor sonrada sizin karakterinizle girip bankanızı e üzerinizdekileri başka karaktere aktarıyor her hack i kullanmayın.......[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Arkadaşlar. KOL Server'inde kullanılan kimlik şifreleme tekniği sayesinde bankadan malınızın çalınması gibi birşey asla ve katâ mümkün değildir. Bunun mümkün olabileceğini teknik yollarla ispatlayabilecek olan arkadaşın bileğini öperim. Ben bu tür konulara aşırı meraklı olduğum için bankadan malımın çalınması mümkünmü diye çok araştırdım. Server kurulum dosyalarını buldum o dosyaları bile araştırdım böyle birşey mümkün değil.. KOL adminlerin avukatı değilim ama gerçekler bunlar. O arkadaş yanlış bişey yapmıştır eşyaları kaybolmuştur çalındı sanmıştır. Kohack ın içinde keylogger olduğu bir gerçek. Ama bu keylogger ile banka hesabına erişmenin bir ortak noktası yok. Keylogger klavyeniz ile yazdığınız tüm karakterleri, enter tuşuna kadar bir başkasının mailine yollar. Ayrıca birinci versiyon keyloggerlar D3D driverini kullanan programlarda yazılan yazıları decode edememek gibi bir sorun bile vardı. Bilmem anlatabildimmi. Saygılar efemm...[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: immortal_clan_TR, 20 Aralık 2004 16:02 tarihinde demiş ki: ben bileceğim kadar biliyom hata daha fazlasına gerekyok bence al sen oku belki aklındaki bişeyler çıkar yinede sanmıyom sonuçat bu bir oyun ne diyorum biliyomusun sonuçta bu bi oyun neyse sen öğrenmeye devam et bu arada başkasının yazıpda yoldadığını bana yolama sen öğren öyle ok Buzkirpisinin oyun hakkındaki bilgisini küçümsemek kimseye düşmez. "Sen onun avukatımısın" deme çünkü kendisinin vermiş olduğu yardımlardan dolayı ona bir vefa borcum olduğu için onu bu tür konularda sonuna kadar savunurum. Eğer ben bu oyun hakkında bu kadar bilgiye eriştiysem bana en büyük yardımları Buzkirpisi ve DraculaVigorous yapmıştır. "Sen öğren öyle ok" gibi bir sözü asla yakıştıramadım. Bu mesajı tartışmak için değil sadece cevap vermek için kendimi tutamadığımdan yazdım. Tartışmanın büyüyüp bu topiğin kilitlenmemesi için artık bu topiğe birşey yazmıcam. Saygılar...[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar