Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nissan X-Trail alınası mı ?

Mathias

Öne çıkan mesajlar

Selamlar efem,

2006da ehliyet almış olmama rağmen 5km yol yapmamışımdır şu tarihe kadar ve içimde bastırdığım bir araç tutkusu var ve Nissan X-Trail ilk alacağım araç olarak düşünmekteyim.

Özellikle 2.0 motor 2003-2004 elegance modellerde lpgsiz olanlar beni çekiyor çünkü sadece haftasonları kullanmaya yönelik bir araç olacak. Haftaiçi düzenli kullanım hiç olmayacak.

Haftasonları ise İzmit, Bolu Kartalkaya, belki kamp vs. amaçlı kullanabilirim. İnsan gibi kullanıldığında 10-11 litre yaktığını duydum otomatik olanların, bu da bana bir sıkıntı yaratmaz. Ayrıca 1.92 olup 100 kg olup, 47-48 numara ayakla en rahat oturduğum 2 araçtan biri X-Trail ( diğeri Navara idi, ne range rover ne land cruiser bu kadar yayla gibi değildi ön tarafta )

Mesala alttaki model gayet mantıklı geliyor bana,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-boyasiz-nissan-x-trail-2004-askin-jeep-ten-142665852/detay

Buna rakip olarak kafamda 2000-2001 discovery td5, Eski lpgli 3.3 v6 nissan pathfinder, ya da tek mantıklı araç olarak düşündüğüm ford focus 1.6 dizel otomatik 2006 kasa araç vardı.

X-Trail'i bakıyorum bir süredir, tipi beni çok açmasa da bir 2005-6 kasa pathfinder kadar 50-60k verecek bir param elbette yok.

Benzinli X-Trail'de kronik bir sorun da okumadım, masraflar falan da fena değil. yıllık 1k vergi 300-500 arası bakım vs.

Var mıdır öneri, fikir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Çok mantıklı yerden vurdun yalnız :).

Hiç manevra falan aklıma gelmedi gerçekten. Park yeri ararken ağlayacağım bolca sanırım. İlk hedefim zaten boş saatlerde çıkıp biraz yol yapıp resmen park çalışmak falan olacak.

Kasko falan da 1,5k imiş sanırım, onu unuttum yazmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...