DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 1 2 daha dün aldım kameramı Jinni-eşi ve oky sağolsun. ilk 2 çalışmam denilebilir daha yeni yeni keşfediyorum işi tabi işallah ilerde güzel şeyler çıkacak. 2.sinde odaklayacağım yeri iyi seçemedim ilki de karanlık sanırım Jinni'nin dediği gibi. büyük ihtimal uzun bir süre bu threade atıcam bütün çalışmalarımı.. bakalım.[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 resimleri tabiki de 800*600 e ufalttım sorun olmasın diye.[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ne bunlar? insan yüzünü pcde mi editledin resimleri açıklarsan sevinirim.[signature][hline]İnternet Üzerinde Yapılan Anketlere Göre Legolas ve Aragorn en Karizmatik Gimli en iyi Performans Sağlayan Frodo ise en Beğenilen Karekter olarak kayıtlara Geçti..! [the strange one..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yok hayır odam bir figür war ben de fotografını çektim suratı ben yaratmadım yani[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 dedim ya odamda bir figür war onun suatını çektim[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yurtdısından aldım figürü chainsaw massacre daki leather face odamda masanın üstündeki çektim tamamen manuel ayarlarla arka planda perde duvar vs olsun istemediim için bütün imaja suratı aldım arkaları da bulanık yaptım ama 2. de surat da bulanık kaldı shutter speed i yükseltip çektin 2.yi Jinni'nin tavsiyesi üzerine ondan zor oldu sabit tutmak biraz bulandı bi süre cvp veremicem[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Devam devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullan. bu iki fotoğrafa söylenebilecek pek de birşey yok. Üstünde çalışılırsa güzel şeyler çıkabilir. Ama benim tavsiyem dışarı çıkıp gün ışığında denemeler yapman. Eğer bize daha çok örnek ile gelirsen üstüne yorum yapılabilecek fotoğraflar çıkabilir. çekeceğin kareyi bi şekilde kafanda kurgula, çerçeveyi düşün, içine girecek konuları filan gibi. kolay gelsin[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 leatherface e tek benzeyen yanı çirkin olması eheh. fotolar için Oky'e katılıyorum.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 3 4[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 shutter speedle ışık olayını deniim dedim evimin önünde herhangi bir iddiam halen yok :)[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 the force is strong in that one. 2. ve 4. superler. sana acilen tripod gerekiyor harikalar yaratirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 alacam tripod param olunca isallah[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 5 6 konsept aynı en temiz görüdğüm 2sini koydum bi ton çektim ama hepsini ufaltıp koyamıorum açıkçası hangielrni güzel onu da iyi kestiremiorum hade bakalım acımasız olalım..[signature][hline]Bornozlu Canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar