Abus Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Müzik sizin için bir tutkuysa ve dinlediğiniz müziğe ait bilgi,birikiminizi paylaşmak isterseniz açılması planlanan Türkiye'nin ilk yabancı müzik portalına içerik sağlayıcı olarak katılabilirsiniz. Müzik dünyasında olup biteni yakından takip ediyorsanız edindiğiniz bilgileri portalımızda insanlarla paylaşarak bu konuda isim yapma şansına sahip olabilirsiniz. İçerik sağlayıcı arkadaşların girecekleri her türden bilginin altında kendi isimleri yazacaktır.Sitenin ziyaretçi sayısı belli bir rakama ulaştığında elde edilen gelir bizimle çalışacak olan arkadaşlara yansıtılıcaktır.Yeterli ilgiyi görene kadar bu proje maddi bir beklentiye girmeksizin hayata geçirilecektir. Site ile ilgili tasarım çalışmaları yapılmıştır.Oldukça heyecan verici olan bu çalışma ilgilenen arkadaşlarla önümüzdeki günlerde paylaşılıcaktır. Sevdiğiniz müziği dinlemek, bu konuda isim yapmak ve gelir elde etmek fikri size çekici geliyorsa bizimle irtibata geçebilirsiniz. iletişim adresi : [email protected][signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 ben deil ama bi arkadaşım çok ilgilenecektir....ona ileticem...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Teşekkürler[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bu hafta toplanıyoruz.Toplantı Göztepe'de olucaktır katılmak isteyenler adres için [email protected] dan benimle irtibata geçebilir.Yada PM (Özel Mesaj) de atabilirsiniz.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar