monoscope Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Slm, Mümkünse Levent veya Taksim civarlarında arkalı önlü 750 sayfayı basıcak makul bi fotokopici arıyorum. Kaça mâl olur bu iş bana ? Eğer çok olursa her sayfada 2 sayfa şeklinde yapıp 375 sayfaya da indirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 fotokopinin de ucuzu pahalısı mı olur abi ya. git bi kırtasiyeye sayfa bası ucret uzerinden pazarlık yap iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 olur abi niye olmasın bi de zaten mevcut pazarı soruyorum kaçtan gidiyo fotokopi önlü arkalı tek sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 5 kurustan pahali yere cektirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Yer konusunda alakasız olacak ama ben gene de yazayım. Beşiktaş'ta Uğur Dershanesi(İş Bankası) sağındaki sokaktan girince sağda zeminden aşağı seviyede şu anda ismini hatırlamadığım bir fotokopici vardı. Bitirme tezini oradan halletmiştim. Bir sor istersen. Telefondan. Hatırladım bu arada. Barbaros fotokopiymiş. http://barbarosfotokopi.com/main.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 beşiktaşta orta yol ya orası da olur. yarın bir telefon açayım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Orası olmazsa orada 6-7 tane fotokopici var. Dolaşıp, pazarlık yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 cagaloglunda yapilir bu isler. gidemem dersen besiktasta sira olarak var zaten tarif edilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar