Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.O.R.A

Joker

Öne çıkan mesajlar

said:
Fegro, 15 Kasım 2004 21:25 tarihinde demiş ki:
said:
theKingpin, 15 Kasım 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
ben gitmedimde ankarada bi sürü hödük insan gördüm sinemaya gelen baş örtülüsünden tut kekosuna kadar böle "bok" desen kahkaha atacak tipler bekliceksiniz aslında 1 hafta sonra gidiceksiniz :)

Ultra elit insanların "halkla" bütünleşme zamanları çok gergin oluyor tabi. Aslında başörtülü,hödük espiriden anlamayan kitleyi Malta'ya sürmek lazım. O zaman post-modern faşist bünyeler mastürbasyonun son noktasına ulaşabilir.

ultra elit ? önce bi agresif olmayalım lütfen.Filmde gerçekten kaliteli espiriler var ancak hiç dialog geçmeyen normal jest ve mimiklerin bile komik olmadığı sahnelerde bile gülen insanlar yok değil.Buda kısaca "bok desen gülecek" kategorisine giriyor.Ha keko kro lafından dolayı seni kırdıysam çok pardon hemen geri alayım lafımı :)

ps:havada hareket çekiş olayı güzel gerçekten :) eha bide dergilerin yapışması :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Katılıyorum.
Bende filmi kenarmahalle denilebilecek bir ilçede izledim. Özellikle bizler gibi internetle daha az içiçe olan insanlar birçok yerde güldüler hatta filmden çıkarken fragmanda olan esprileri bile birbirlerine yapıp aheuhaeuheauahueha şekillerine girdiklerinede şahit oldum. Bizler zaten daha önceden gördüğümüz şeylere gül(e)medik bunun sebebinede kibarca teknoloji ile içiçe olmamız diyelim.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

Cem Yilmaz, TV'de yapilan bir Roportaj'da Gora'nin zaten 1 filmlik bir senaryoya sahip olmadigi ve bu karakterin ba$ka $ekilde ba$ka yerlerde ikinci bir filmide olabilecegini soyledi ilerde.. yani acik bi kapi birakti.. in$allah diyip geciyoruz :)[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir,
Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Film ilk olarak Cem Uzan'da sonrasinda devlette ve galiba en son bi yere verdiler.
Birincisi sürekli el deistirdigi ve bu süre zarfinda filmin gösterimi ertelendigi için bir ilgi olustu.
Ikincisi e filmin basinda Cem Yilmaz var mazisi belli
son olarak da medya abartti da abartti sonuçta biz de bi sahaser bir harika bekledik.
Normal bir film gibi yayinlansa çok daha az elestirliri ve daha çok begenilirdi bence.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 17 Kasım 2004 19:26 tarihinde demiş ki:
said:
FakeAccount, 17 Kasım 2004 10:22 tarihinde demiş ki:
G.0.R.A 2 gelirmi acep :D

Yarın cıkıomus :D

Çıksa biletim hazır benim :D[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mike-de-Morgoth, 17 Kasım 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
ya o japon karıya şunuda çevir demiştiya ne demişti?

bişiler k.çımı tırmalar demişti de o bişiler neydi bende hatırlamıyorum. bu arada cem yılmaz havada hareket çektiğinde sinema da hafiften bir alkış koptu, şaşırdım..

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 17 Kasım 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 17 Kasım 2004 11:10 tarihinde demiş ki:
Cem Yilmaz, TV'de yapilan bir Roportaj'da Gora'nin zaten 1 filmlik bir senaryoya sahip olmadigi ve bu karakterin ba$ka $ekilde ba$ka yerlerde ikinci bir filmide olabilecegini soyledi ilerde.. yani acik bi kapi birakti.. in$allah diyip geciyoruz :)

yok öle bişi arif:D ntv'de dedi.bu tek film diye.[signature][hline]I was born when you kissed me,
I died when you left me,
I lived a few weeks while you loved me.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gabe_Logan, 17 Kasım 2004 20:51 tarihinde demiş ki:
said:
Mike-de-Morgoth, 17 Kasım 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
ya o japon karıya şunuda çevir demiştiya ne demişti?

bişiler k.çımı tırmalar demişti de o bişiler neydi bende hatırlamıyorum. bu arada cem yılmaz havada hareket çektiğinde sinema da hafiften bir alkış koptu, şaşırdım..

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 17 Kasım 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]

Aksamki hurmalar sabahleyin tirmalar diye bir söz gerçekten var bu da ona benziyor.(Anlami alirken(kullanirken ) güzel olan seyler daha sonra rahatsizlik verebilir)[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 17 Kasım 2004 22:03 tarihinde demiş ki:
o sözü bende sormuştum yukarda bir arkadaş açıklamıştı:
[spo1=Söz]Bıldıncılı Hurmalar .ötümü Tırmalar gibi bişi[/spo]

evet .ötlü bişiydi :D[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız,
Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir...
[b]
Sosyal ağlarda paylaş

şey süperdi :)
[spo1=süper]tahta yı bütün elementlerde kullanıyor ya sonra .tünzden element uydurmayın lan diye atıyor ehehau+ hapishanedeki televizyonda maymunların çiftleşmesi :D[/spo][signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
ya bu adam ne zaman banlanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

komik, gülüosun ancak film olarak kötü bir film.

çok beklentim yoktu, buna rağmen beğenmedim.beğenme kısmını geçtim beğenilecek birşey de sunmuyor güldürmek dışında ki onu da küfürle başarmış, komedi yanı da güçlü değil.
arif karakteri çok hoş, kuna ile o cüce de fena değil.birkaç akılda kalır replik var.dünyayı kurtaran adam gibi efekt açısından rezil etmemesi de var ancak bu bence bu devirde her filmde olması gereken birşey olduğundan artı puan getirmiyor, artı puan getirmesi için abartı iyi özel efektleri olması lazım.kurgu yalan, senaryo yalan.iyi yönleri var ama geneli kötü olduğundan kurtarmaya yetmiyor.
bu filmi nasıl yabancı seyirciye beğendirmeyi umuyorlar onu da anlamadım, imkanı yok.

sonuç:
hüsran...[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
my god comes in a wrapper of cellophane
my god pouts on the cover of the magazine
my god's a shallow little bitch trying to make the scene*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
theKingpin, 17 Kasım 2004 22:32 tarihinde demiş ki:
şey süperdi :)
[spo1=süper]tahta yı bütün elementlerde kullanıyor ya sonra .tünzden element uydurmayın lan diye atıyor ehehau+ hapishanedeki televizyonda maymunların çiftleşmesi :D[/spo]

Eh ne dıyelım guzeldı :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...