Mephinx Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: armra, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: said: 5 milyon kişiyi bulur kim kaybeymiş o kadar adamı yavaş bulsun! 70 milyon kişinin içinden çıkar sen merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 eger komik olan herseyi fragmana koyarsan nerede gulecek bu insanlar? fragmandakilere de gulemedim haliyle, daha once yuz kere guldugum icin. onun disinda 2-3 sahne var komedik, gerisi `uzay filmi yapiyoruz`un icinde erimis gitmis.. Hatta ben hic cem yilmaz izlememis, neler yapabilecegini bilmeyen biri olsam, son zamanlarin en buyuk $i$irmesi diyip kenara cekilicem, ama kiyamadim. [signature][hline] nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 12 Kasım 2004 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 balon diye yazılıp çiziliyo! ben buraya yazmak istemedim ama bazı arkadaşlar milleti şişiriyo sonra gelen hadi len sen de diyor! doğrusu iyi film çekmek için bir kaç yüz film çekecen abi budur![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 olmayacakta efsane,gelmez öyle bi adam,adamın bi filmini 6456546 kere izledim yine izlesem yarılırım yok böyle bi olay 30 sene evvelki filmler hala tv'de[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: uncla, 12 Kasım 2004 19:55 tarihinde demiş ki: gelmiş geçmiş en büyük komedyen kemal sunal'dır üzerine tanımam. Tabii ki oyle bence en cok sewınlen aktor de K.Sunaldı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Çok gzl di bence bazı yerlerde biras geyiğe kaydı ama helal olsun adama hiç göze batmadı efektler falan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Edited by Ghaldszar: Spoiler yasaktır. Spoiler için forumumuzda kullanabileceğiniz tag mevcut. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 13 Kasım 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 açıkçası, hiç beğenmedim. filmde kurgu yok, konu yok ve sırf "cem yılmaz komik adam" diye kafamızda belirlediğimiz için adamın her küfrüne (esprisi yok çünkü) gülmeye şartlamışız kendimizi. anasından avradına kadar küfür ve gülüyoruz biz buna. işin en acıklı yanı, insanlar bunu seviyor. arkadaş arası küfredebilirsin, ama bir topluma karşı "ben komutan logar'ın amına koyim" diyemezsin. yakında bu tip kültürle yetişen yeni çocuklar "ben de pati forumuna geldim amına koyim" tarzında yeni gelenler kısmına mesaj atarlar. herhalde nefret eden birtek ben varım. gitti para ona yanıyorum.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: uncla, 12 Kasım 2004 19:55 tarihinde demiş ki: gelmiş geçmiş en büyük komedyen kemal sunal'dır üzerine tanımam. elbette -sabaaaan -neeee sabaaaan -neeeee sabaaaaaaaaan -Geldiiim :)[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 boşuna bu bilet kıtlığı boşuna bu sinemadaki izdiham hepsi boşuna değmez..[signature][hline]de Morgoth Family ... İçimdesin Nasılsaaa,İçindeyim nasılsaaa yine,bu aşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 arkadaşlar film hakkında pek olumlu yazı göremedim.. izlenimlerim arasında yer alan en önemli kısım frgmandan başka adam akıllı espri olmadığı.. gidilmez diyen merciiler bile war.. Sadece cem yılmaz içinmi gidilmeli yoksa film içinmi?[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 kemal sunal komedyen degildir[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 her ikisi için de gidilmeli ben açıkcası bir kere daha gideceğim dediğim gibi öyle aman aman bir film değil ve sırf küfür üzerine kurulu bir mizah da yok ama bir çok yerde ince espri var onları algılayınca zaten kafanıza takılyıor gün içinde de gülüyorsunuz [spo1=4 güzel espri okumayın]mesela sucuk yedikten sonra öpüşmeme, filmin başına hediye getirmeler biğr yer dede arif ve 216 nın post kart satma meselesi, yine filmin en başında "komutan logar bunların hepsi ingilizce konuşuyor başa alıp türkçe dinelyebilirmiyiz" kısmı vs..[/spo][signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Edited by Ghaldszar: Spoiler yasaktır. Spoiler için forumumuzda kullanabileceğiniz tag mevcut. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 13 Kasım 2004 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bence gayet güzel ve komedi bir filmdi... ben beklediğimi aldım şahsen bu filmden filme kötü diyenler de neye göre kötülüyorlar anlayamıyorum zaten bilmiyor muydunuz bu adamın bu filmde habire küfredeceğini... zaten hollywood filmlerinin hemen hemen hepsinde çok ağır küfürler mevcut onlar rahatsız etmiyor da bunlar mı ediyor... bence gayet güzel ve başarılı bir filmdi özellikle de köylüyle muhabbeti süperdi...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ahahha yarıldım abi... Edited by Ghaldszar: Spoiler yasaktır. Spoiler için forumumuzda kullanabileceğiniz tag mevcut. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 13 Kasım 2004 01:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Dokunma -Ayy -Oynama :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladric Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 cok guzeldi bence 6 7 kisilik bi grupla gittik kotu gecen bi gunu super bi hale getirdi film hala aklima geldikce guluyorum[signature][hline]Gladric Highlander Dragon Knight ML7 BaneLord - Kay Movie1 Movie2 Movie3 Movie4 Dark Thorne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bugun white chicks i gormeye gittigimde bastaki ikinci trailer GORA'ydi, alt yazili koydular, sirf ben kahkaha atiyordum ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 bu arada spoiler kodunu kullanın, isyan etmek üzereyim.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 çok fazla küfür vardı ama işime geldi. hele bazı sahnelerde yerlere yattım -bi test yapıcam -nnskym uaehuaeuh[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: Silthanas, 13 Kasım 2004 00:56 tarihinde demiş ki: *!arcane e , havada asili kalarak, nah ceker* bu 3 gun icinde gittiniz gittiniz, yoksa butun espirileri patlatacam oraya buraya =) bitrdi o sahne beni =D[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 valal fılm superdı yerlere yattım sucuklar superdı valla canım o kadar cok cektı fılmden once sucuk ekmek yememme rahen yarın ılk ısım sucuk almak[signature][hline]O Şimdi Bitli Asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Silth filmde o sahne varsa sadece bittin sen diye özetliorum durumu.evini biliorum ulan :D. [signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene [Bu mesaj arcane tarafından 13 Kasım 2004 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 cok efsane degildi[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar