Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

War Thunder ve World of Planes

KucukPrens

Öne çıkan mesajlar

War Thunder vs World of Planes arasında karşılaştırmalar yapıp değerlendirme yapalım. Bana kalırsa War Thunder > Wowp

World of Planes'te olmayan çok şey War Thunderda mümkün.

Atmosfer ve haritalar büyük ve geniş. Farklı görevler ve farklı modlar. War Thunder'da yeteneğine göre değişen uçak kullanımı Wowp'inkinden daha etkin. Hangarda uçaklar zaman zaman ücretsiz onarılıyor. Arkadaşlarla birlikte co-op gibi campaign haritaları oynanabiliyor. Savaş boyunca karadan gelen saldırılar gerçekçi. Havalanına ve uçak gemilerine iniş yapılabiliyor. Kalkış da var. Savaş boyunca uçağın içindeki her şey etkileyebiliyor örneğin mürettebat yorgunken uçak özellikleri düşüyor.

War Thunder'i Steam üzerinden oynamak daha iyi çünkü War Thunder Clientinde zaman zaman güncelleme hatası çıkıyor bu yüzden Steamden oyunu indirmek daha iyi ve sorunsuz güncelleniyor. War Thunderi satın almak için uygun Steam pack'tir. Wowp deki satılıklar yetersiz.

Benim bu görüşlerim her zaman sabit değil. Belki de yanlışım olabilir:)
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kilitlenir bu. Çünkü her ikisinin de kendi başlığı varken niye böyle bir başlık altında tartışılsın ki?

Ozaman her karşılaştırma için ahmet vs mehmet, yumurcak vs ömercik gibi başlıklar açılır.

Gereksiz geldi bana. Ki zaten bu konular her iki başlıkta da tartışıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...