lisantus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Öyle bir abarttılarki devrim vs.diye... Oyunu oynamadımama izlediğim videolardan sonra gördüğüm oyun içi resimleri karşısında şokoldum. Tamam Anime olabilir ama 10 yıl önce psx te oynadıgım Crash Bandicot'tan bi farkı yok. Sinirliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Kaçın!![signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hheehhehe Sakın Video ya baıpta aldanma oyunu oynaman lazım. Bende videoları görünce senin gibi olmuştum ama oynayınca güzelliğini fakrettim Grafikler çok güzel bence[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 grafikler çok harika malum video da piksel fln düşünce grafik kaliteside kötü gibi gelio ondan oyna bi beta 1-2 gün çok güzel grafikler zaten grafikler kötü olsa bile diğer herşey süper..[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Seni everquest 2 ye alalım o zaman. 6000 dolarlık makina alır full grafik oynarsın[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Grafikler çok güzel videolara veya sclerden anlaşılmıyor ama öyle ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Neden sinirleniyorsunki? Blizzard'ın seni tatmin etmek gibi bir mecburiyeti mi vardı? Grafiklerin devrim olduğunu idda edenler yetkililer değil, oyuncular idi. Kimisi bunu böyle düşünmüş olabilir. Bence devrim değil, ama gayet güzel bir yaklaşım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ne yapacaksin grafigi gayet guzel iste, idare ediyor onemli olan oyunun ruhu, atmosferi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ya bende oyunu oynıcaktım ama madem sen beyenmeyon.... artık eq2 oynarım[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
halo- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 .[signature][hline]Fools are imprisoned to suffer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 10 yıl önce psx yoktu wow da süper düper grafik olacak gibi bi laf söyleyen hatırlamıyorum bu forumda, söylendiyse de tahminen 2001 de söylenmiştir.[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Grafikleri begeniyorum ama oyunda nefret ettigim tek sey agac grafikleri. Kusasim geliyor gorunce..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Agac grafıklerı hakkaten kotu ama oyun crash kadar da dusmedı sanırım bıraz guzellık war hani..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Undercitynin iç karartıcı atmosferi veya elflerin büyüleyici ambiansı grafikler adına bnm için yeterli.Buradaki bir cok wowcunun 280 mblik k.o.dan zevk almaya calıstıgını düşünürsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sanmiyorum anime ile o ruhu alacagimi ben diablo2 oynuyan bi insanim grafik kötü olabilir ama anime olmasin ya cizgi film gibi zaten benim icin yapsinlar demiyorum oyunu sadece elestiriyorum heralde öyle bir hakkim vardir elestirmek gibi eq2 düsük detayla oynarim ama anime olarak oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lisantus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bu arada psx 1995 de cikti evt özür dilerim 10 yil olmadi 10 yil olmasina 1 ay var daha haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Oyunu oynamadan nasıl karar veriyorsun?[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 grafiklere kötü diyosan senin makinan pek iyi değil sanırım full grafik açıp oynamamışsın hiç. Yada anime (anime senin için ne demek bi fikrim yok ama anime ile bi alakası yok bunun ) grafikleri sevmiyosun. Herzamanki gibi blizzard gene kalkıştığı işin en iyisini yaptı ve gene herzaman olduğu gibi bunu kötülemeye çalışan insanlar çıkacaktır. Sana sadece şunu söylüyorum, ben ve benim gibi milyonlarca kişi collecters edition almak istiyor ama ne yazıkki bitti. Tüm dünyada satış rekorları kırdı. Ama kabul etmek lazim baya kötü bi oyun, herkez kek gibi atladı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ya senın anlamadıın bız bliz. ın avukatları deılız ama burası lisantusun harıkalar dıyarı deıl yane ben bu oynu sevmedım dıe topıc acarsanan ahada bunlar gelır basına bu arada anime ne oren sonra gel de konus[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... [Bu mesaj Sawer tarafından 20 Aralık 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 zaten oyunu sevmeye başlayınca grafikler pek birşey ifade etmiyor insana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Oyundaki karakter modelleri bir kere anime degil, anime modeller icin ragnarok ornek verilebilir. Anime modeller in belirli olan ozellikler (yuvarlak gozler, ince bel, uzun bacak v.s.) burda yok. Evet cok renkli civil civil bir ortam oldugu kesin ama warcraft 3 e bakdigimiz zaman ayni ortamlar var, blizzard bence farkli bir modellemeye gitmis, peki daha iyi olabilirmiydi ? evet olabilirdi, ama sonucda suan ki halide gayet guzel siritmiyor en azindan kendine ozgu bir atmosfer var oda gayet guzel. [Bu mesaj cursed_knight tarafından 20 Aralık 2004 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 oyunun adinin world of WARCRAFT oldugunu dusunursen, grafiklerin ve ortamin ayni warcraft oyunlari gibi olmasi normaldir.. ha oyunu oynadigin zaman goreceksin ki oyun diablo'un mmo olani...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Oyunu herkez elestirebilir ama kotu demek baskadir hosuna gitmemesi baskadir. Kusura bakma ama wow un grafiklere kotu diyorsan arkadasim sen pek bu isi bilmiyorsun. Grafik sadece bakip bakip "aa ne kadar guzel nekadar gercekci bir duvar" dedirtmez insana. O grafiklerden o oyunun atmosferini yakalayabiliyorsan detaylara baktiginda "Oha falan oldum yani (hehe son gunlerin moda lafi :D) " diyorsan o oyunun grafikleri mukemmeldir. Evet wow dada bunlar var. Ha eksik olan olsaydi daha iyi olurdu dedigimiz noktalar var. Oyunun icon kismi cok fakir daha guzel daha yeni icon lar konulabilirdi cosmos yerine blizzard in kendi interface yapmasini isterdim daha kullanisli itemlari isme ture gore inventory de siralayacak bi sistem yada pencerelerin hareket ettirilmesi vs. Ama bunlar ilerde belki olur cokta onemli degiller oyuna benim adima bir - getirmiyorlar. orta karar iyi ayarlanmis bi makinayla cok guzel kalabalik raid lere katilabilirsiniz sorunda cekmezsiniz. Oyunun tas gibi bi sistemi ve Adam gibi Developerlari var. Daha ilk haftadanda gosterdiler bunu oyunda macro abuse bot a izin vermeyeceklerini. Boyle bir firma iste Blizzard. Az ama adam gibi oyun cikariyo ve cikardiklari oyunlar senelerce popularitesini kaybetmeden oynaniyor. Grafik istiyorsan SinglePlayer oynayacaksin. Artik yeni nesil mmprog larda mukemmel grafikleri hayal edip bunlari ummak biraz luks olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 birisi blizz birisi soe blr tanesi mukkemmel bir oyunu batiran firma otekisi hala internette d1 oynatan firma. D2 hala satilyior .katilmiyorum Pasha , soe ile blizzi ayni kefeye koymak bile komik geliyor bana[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Daoc da grafikleri iyileştirme çabaları oyunu kurtarmaya yetmedi. Daha catacombs gelmeden EU'da sadece bir server (ki en kalabalık server) primetime da yaklaşık 1000 oyuncu kaybetti. Bu daha WoW çıkmadan olan bir olay. Sonuç olarak grafikler bir oyunun oynanabilirliğinin kriteri kesinlikle olmuyor. Daoc ilk çıktığında yılın oyunu seçilmişti ve ağaç grafikleri şu anda WoW'dakinin aynısıydı. Ağaç grafikleri düzeldi ama oyun dinamiği, atmosferi kayboldu. WoW grafikleride bence gayet tatmin edici. Gerçeğe uydurma çabaları bunun kadar sevimli olamaz kesinlikle.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar