SlashUO Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bu güne kadar aslında pek bi problemle karşılaşmamıştım. Bugün beni çok zeki, başarılı ablam olucak hayatta başıma gelen en kötü şey :P , bilgisayarı 30dk kullandıktan sonra (bende başında kalkmasını bekliodm kavga etmekle meşgulduk ztn..) bilgisayar kapandı, restartta deil.. Bilge giden elektirik kesildi, garip bi ses çıkartmaya başladı (bildiimiz düüt düüüttt sesi deel..) Bilgi kapıcam diorm, ztn kapalı, fişini çektim bilgin hala ötüodu, çıldırdım böle, sora basılı tuttup kapama tuşuna sustu.. Ne alakaysa.. Neyse.. Bilgi açtığımda 62 derece idi normalde 52 - 58 arası çalışan bi CPUm var SK 700 Heatskin ve Thermaltake fan var, modfelini fln hatırlamıorm walla. işlemci amd 2.5 barthon Neyse bilg kapandığında, ablama baktım ayağı kasanın içindeydi Heralde dedim benim gerizekyalı ablam fana ayağını soktu durdurdu haberi yok.. Biraz bekledim soğumasını açtım kasayı, baktım 54 derece, UO da magery kasıodum, aynen devam ettim açtım.. Arkadada USDM açık, şu Epoxun fanları fln kontrol eden dereceyi gösteren programı.. 60 derecede alarma ayarlamıştım UO herzmnki gibi %100 cpu yiodu, ama 3 UO + icq + msn + mp3 + bi kaç IE penceresi açsam bile 58 derece üstü hiç görmemiştim. bi baktım USDM alarm verio, derece 60 61 arası oynuo sürekli.. Şu anda spyware check yapıorm, ama bilindik spyware yok bilgimde şu anda eminim, temiz bakarım çokta dikkat ederim spyware a. Genede kanımca olay Virus yada Spyware dan oluşmakta, Ama asıl sorum şu, AMD 2.5 barthon un SK700 heatskin ve thermanltake fanla, kasada ek bi fan olmasına rağmen, üstüne kasa açıkkene, yeni format atılmış bile olsa bi oyun oynadığında 58 dereceye kadar çıkması normalmidir? Bence deil, ama sebebi ne olabilir? 58 az buz bi derece deel.. Ha bu arada sölemeyi unuttum 2.0 ghz ye overclocklu. ( normalde 1.8ghz) (18 * 110 şeklinde overclocklu.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 60 derece önemli değil. alarmını 70-75 e al benimde normal 58 de falan ama oyunlarda o 62-63 oluyo önemli degil yani[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 evet, 62 derece cok yuksek degil. zaten islemcinde sorun oldugu zaman sana mutlaka bir sinyal verecektir.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 62 derece o kadar yüksek deil ama eskiden yapmayıp şimdi yapmaya başladığı bişi varsa fanı kontrol et. Bende Athlon 2400 XP vardı 2ghz çalışıyor normali. UD agent çalışıyor sürekli 55-57 derece arasında gidip gelior hiçbişi yapmazken. Yanına winamp bikaç IE penceresi, cpu'yu kullanan emulator gibi şeyler açınca 61 derece civarında geziyor. Dükkanın bilgisayarı yenilerken ben eve yeni nesil amd 2600 sempron işlemci aldım. Daha yeni 3 günlük felan ama 56 derece görmedim daha. Yaptığım şeyler aynı. Üstünde 3 boyutlu amd sticker'ı olan orjinal bir fan ve kocaman bir heatsink'i var. O yüzden olabilir ama yinede eskiye göre büyük bir fark.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 belki ayağı fana değdiyse heatsink biraz oynamiş dolayisiyla termal macun biraz temassızlık yapıyor olabilir.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar