Faerun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya biraz fazla hayal kuruyorum heralde. ya ben böyle ingilizce cümleleri yazcam translatora(tabi ole bisey varsa) o cümleyi turkçeye çevircek varmı böle bişey?
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 var[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Faerun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 çok saol ya cok fazla yardımcı olmuşsun elin yorulmuştur heralde sayfalarca yazı yazmaktan. indirebileceğim yeri söylermisiniz?
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yeri bilmiyorum ama Boğaziçi üniversitesinden böyle bir şey çıkmıştı[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 google.com/translate_t var. ama almancaya falan çevirebilirsin. daha türkçe yok.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bir kaç tane program var ingilizceden türkçeye çeviren ama iğrenç çeviriyorlar. (en iyisi olarak tunka metin çeviri diyorlardı ama o bile berbat.)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Öne çıkan mesajlar