kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 selamlar bu teon diye bi server acilmis yoksa bu milletin uzun zamandr bekledigi avrupa server imi? bide C2 ne zaman gelecek bi bilginiz varmi? bende tel baglatiyorum adsl alacam eve yakinda gorusmek uzere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 C2 - 7 aralik evet teon avrupa serveri, ama server amerikada. hindemith'ten daha yavas server. tek farki siege zamanlari avrupaya gore. tekrar orda kasmaya hic degmez. [Bu mesaj mayfer tarafından 02 Aralık 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 mayferim cnm sanirim yanlis hatirilosun duzeltmek isterim c2 8 aralikta carsamba bakımda eklenecek die bilioruz... teon ise guzel bi server şahsen cucemi kasmaya basladim bile :P[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 43+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY 24+ ORC MONK BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 tam teona laf ettim, siege saatleri yüzünden bizim klanın iki siege'ine de katılamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solymr Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 muhauhauahua bu arada babalar teonda kasmaya basladik bizde ben shammy kasiom th ve artisanda gelio.... ama lvl leri sorma :P[signature][hline]Elastor 52+ Prophet((((sold)))) Solymr 24+ Darkelf Assasian(Ailenizin pk si solymr herzaman hizmetinizde :)) ((((sold)))) Siyah 28+ Scavenger ((((sold)))) leighnash 43+ AW nenehatun 36+ SCAVENGER criminal 20+ DE WIZZY 24+ ORC MONK BARTZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerrard Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 beyler oynadıgınız server nedir varsa adresi postlarmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heardalis Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2004 valla teon serverini www.lineage2.com da bunlabilirsin. yani orgin server bu .[signature][hline]The AmokRunner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ee C2 de geldi, nasil farki var mi?bi de char transferi konusunda ne diyorlar ben bisey goremedim de... herhalde char transferi unutuldu gibime geliyor?[signature][hline]EsKiYa,not high lvl elf archer,at kain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar