Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda nerede?

Sanrey

Öne çıkan mesajlar

selam arklar tekrardan. Ben simdi bi 4 senedir uzak kaldigim icin soruyorum :) Istanbul anadolu veya avrupa yakasinda magic oynanip trade edilebilcek nereleri var suan? bi yazar misiniz? Yusuf'un besiktastaki cafesi hala duruyor mu? Sihir 'e giden oluyormu (en son yoktu)? Anadolu tarafinda cafe kaldi mi (kadikoyde kapandi hepsi biliorum)?
tesekkurler... ;)[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

sanrey kardeş benim dekleri sana getiricem bi ara bu pazar yada cumartesi onlari bi ayıklaip guzel deck yapalim istanbulda baya bi yerde wardi ama simdi cogu yok ya satanist olaylarindan kapandi yada iş deisikligi oldu ama elbet oynanan yerler wardir bilenler warsa yazarsa sevinirim.[signature][hline]|Gotham Radio Winamp|
[FinalFantasy-TR]
Sosyal ağlarda paylaş

Istanbulda bir tek Gerekli Şeylerde oynanıyor su anda, Saklı Kent kapandı, Sihir sokak icindeki 2 katlı dukkanı kapadı ufacık bir yere gecti sinanpaşa pasajında ve warhammera yöneldi, geriye bir tek gerekli şeyler kaldıki onlarda su anda Mtg nin Türkiye distürübitörü.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
Memleket : Naboo-Theed
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlacKDagger, 29 Kasım 2004 09:26 tarihinde demiş ki:
sanrey kardeş benim dekleri sana getiricem bi ara bu pazar yada cumartesi onlari bi ayıklaip guzel deck yapalim istanbulda baya bi yerde wardi ama simdi cogu yok ya satanist olaylarindan kapandi yada iş deisikligi oldu ama elbet oynanan yerler wardir bilenler warsa yazarsa sevinirim.

gel beklioms bakar yapariz[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerekli Şeyler eski yerinden tasındı, şimdi teşvikiye Madonun yanındaki sokaktan giriyorsunuz sonra ilk sagdan girip dumduz yuruyunce sokak sonunda sag kolda karsınıza cıkıyor.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Teşvikiyede, teşvikiyeye varınca önce Madoyu sorun baktınız kimse bilmiyo o zaman camii sorun herkes gösterir Mado onun bir kac yanında zaten, madonun yanındaki sokaktan asagıya yuruyun ilk sagdan iceri girin o sokagıda sonuna kadar yuruyun, bitime dogru gerekli şeyleri goruceksiniz.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden '
----------------------
/addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

tüh ya avrupa yakası olmaz bana yani tek başıma :P
*ulan anneee diye düşünür* :)

anadolu yakası göztepedeyim buralarda mgt starter set alabilceğim bir yer yokmyu ya :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı
..Knight Online..
..Firestorm the Mage..
..Xigenon 1..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hala kart satıyorsa şaşkınbakkal da mc donalds a göre bostancı tarafında kalan sokakta solda merdivenlerden aşağıda perla diye bi dükkan vardır orada vardır muhtemelen.[signature][hline]I felt a great dısturbance...as ıf a hundred evıl bastards on an oıl derrıck suddenly crıed out ın terror and were suddenly sılenced.Strange.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mvardars-tog, 14 Aralık 2004 00:22 tarihinde demiş ki:
trade icin ben musaitim... ya da kart alim satimi icin.. ki bu daha uygun olur. magicteki butun kartlar var asagi yukari alpha ve beta setleri dahil. kadikoydeyim ama istanbul icerisinde her yere gelebilirim.

seninle nasil konusucaz ve gorusucez ? :)
msn ? icq?[signature][hline]Kalan yalniz kalirsa, giden insafsiz demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar merhaba. Eski bir magic oyuncusuydum, tüm decki sattım ama kopamadım, gene girdim olaya. Göztepe'de oturuyorum ve Anadolu Yakasında oturan arkadaşlara sesleniyorum. Bir haftasonu Kadıköy'de toplanalım, trade, satış falan yapalım. Sonra bakarsınız hep toplaşmaya başlamışız:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...