h1v Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 HAHAHAH UĞUR!! :):) Ya o kitleniyodu reset atıyolardı falan ahahah komik çocuktu :)
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Infernal_Reborn, 19 Aralık 2004 21:39 tarihinde demiş ki: bence eray insanın kendine yakışanı giymesidir. Baydı abi bu kadar espri yeteneğini nerden buluyonuz ya :([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Hülya kim abi Gayeydi o :D Bide Fatih vardı onun tokmaker ı Kaanla kavga etmişti. Eray iyiydi abi en azından kro değildi. Hay aklıma geldi o zamanlar arada bir bakardım bu denyo programlara :)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner TurkPortalCenter *Türkiyenin Portalı...
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 abi siz çok modası geçmiş insanlarsınız yane size inaaaaaaaanmıyormmmm tövbe tövbe nerden pörtledi eray falan??? ha "ben de bir eray olacaĞım, entel dantel olup karı götüreceĞim" diyosanız bişey diyemem. neyse, garbage bir iki, kalkıyo şimdi:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem Deli_Haci in, Borbag out :hrr: beleş D&D 3.5 ed.e, maksat wizards batsın. tık, indir
Le_Pyro Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ben bu tip program izleyenlerin nesli tükendi sanıyordum ama.. bazıları hayatta kalmış[signature][hline]Ç.B.A.L.
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Reginald_Arvizu, 19 Aralık 2004 22:54 tarihinde demiş ki: Ya o kitleniyodu reset atıyolardı falan ahahah komik çocuktu :) sadece MUAHUAHAUHUAHAUHUAH AHIAIHAIHAIHAIHIAHI HANIIAHAIIAIAHHHARAHARHARHAR diye bogurdum bunu okuyunca :)))[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Öne çıkan mesajlar