Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Radyo Paticik] 19/12/2004 yayini

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sabah sabah şöyle en güzelinden pop klasikleri çalıyorum yarı shuffle yarı kendi irademle. Varsa uykusu kaçan erkenden uyanan bekleriz müzik-terapi iyi olur bu saatte

Çalacaklarım arasında Kate Bush, Nick Cave, Lou Reed gibi şahsına münhasır insalnlar bulunmakta...[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
Nihahahaha
Yaşasın özgürlük
Okulun surf control hedesini aştım artık winamp radyo dinleyeniliyorum mp3 indirebiliyorum vs vs yapabiliyorum
Bunun şerefine patifm dinleyeyim
nhaha
patlatırım lan böle! hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım :P
Mesaj tarihi:
Eh saat 12 yi geçtiğine göre (saat 9 dan beri yayındayım :P) klasik SadButcher yayınına doğru kayabiliriz artık bu noktadan sonra uyarmadı demeyin :D[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Mesaj tarihi:
ya böğürtüsüz ve daha hızlı bi şeyler olsa tam bana hitap edecek ama... neyse buna da şükür.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
Liste imzamda bulunuyor iste çalam böğürmeyen Thrash grupları çalmaktayım genelde yani şu anda listemde böğüren bir Death - Painkiller var birde Kreator - Phobia[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
Mesaj tarihi:
said:
SadButcher, 19 Aralık 2004 13:20 tarihinde demiş ki:
No Mercy olurmu? bende çok severim şarkıyı

yayın senin çal istediğini biz de itaat edelim. -ne dedim ki ben?-[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Mesaj tarihi:
Yok be yaf bişi demedin her malmsteen şarkısı süper değil yani karavana bişiler çalmayayım diye sordum. Müşteri memnuniyetide önemli :P[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!

[Bu mesaj SadButcher tarafından 19 Aralık 2004 13:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...