Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ya half life 2 de cd yi aldım , da launch.exe yi çalıştırın falan diyodu öyle bi exe gelmedi ne yapmak lazım ? Yani OKUYUN KARDESLERİM.txt diye bi dosya var onda yazıyodu ama yok exe falan gelmedi , bi yerden hl2.exe buldum oda şey diyo unable to load filesystem_stdio.dll Teşekkürler[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Launcher.exe olması lazım. exe dosyası olarak launcher.exe, hl2.exe, bir de smtps.exe mi ne; öyle üç dosya olması lazım ana klasörde... Eğer yoksa büyük ihtimal cd eksiktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Sorun halloldu , kfg teşekkür ederim .. CD eksikmiş , çalıştı şimdi oynuyorum güzel oyunmuş :)[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar