Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzaktan Kumandali Ucaklar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben statik model yapıyorum valla plastikten. Temizlikçi dolaptan aşağı kazara(!) düşürmezse uçmuyorlar :)
Hem daha ucuz hem de bence daha zevkli.
Gerçi son temizlikçi sağolsun, kamikaze filom bayağı genişledi :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Mesaj tarihi:
2. el birşey bulabilirsiniz bunlarda

mesela motorları ve uzaktan kumandayı 2. el alırsanız sorun yaşıyacağınızı sanmıyorum kumanda zaten eskirse ya bozulur yada normal çalışır:)

motorlarda küçük olduğu için boyut/dayanıklılık oranı çok yüksek olduğu için aşınmaz gibime geliyor içindeki patlamalar okadar aşındırıcak seviyede diil ama çeliği gene motorda kullanılan çelik[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Kedimin resimlerine gider
Mesaj tarihi:
esası tam tersi

esas helikopter için hayvani yer lazım
çünkü ilk kalkışlar genelde sağa sola doğru aniden sapmalarla yere inmeler istiyor
duvara çarpması tamamen parçalanması demek
yere sürtünerek inmesi tekrar kullanılması demek

Uçak için gereken yol bir ara sokak olabilir araba ezmiyecek yer tabii:P

onu bırakın sahilde 3 4 arkadaş gidip son derece güzel uçurabilirsiniz denize düşürünce bi tarafınız tutuşur kayık kiralar gider alırsınız:P

yannız linkteki güzel bi uçak
50 milyon ortalama fiyata
amatör ve hoş bişi
çok istenilirse alınır ucuz çünkü
fakat çarparsanız tekrar kullanılmaz
kalıp parça onlar yani yedeği bulunurmu bilmiyorum[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
Mesaj tarihi:
değilmiş güzel ucak ama sakat ya cok genis bir alanda ucurmak lazim carptimmi chemin dedigi gibi gidici gorunuyor incecik sey zaten[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya...

AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005

yesil ejderha...[/i]
Mesaj tarihi:
o sayfanin gersine gelin yukardaki sirayi takip ederek. orda bi de Heli var yine 50 mlyn civari biseydi galiba.. once donuyo 2nci tusla havaya gidiyo.. o ucak cok yer ister gibi bisi deniosa o olabilir misal..

Ya bu ucaklar cok mu dandik ki 50-60 mlyn yani zevk vermez mi adama? milyarlik alet hemde benzin yakan bisi carpcagina 60 mlynluk alet carpsin :)[signature][hline]Su olsam , Ates olsam
Mesaj tarihi:
esası dağılmaz o
kalıpları kırılır
bidahada bulamazsın yapıştırmak zorunda kalırsın
tahta uçaklar dağılıyo :D bidahada yapamıyorsun diil anan ağlıyo bütün parçaları tekrar bulunuyor tahta uçakların ama gel görki kaç saat[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
  • Yeni Oluştur...