Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Merabalar; gittigidiyor.com dan kendime Discman bakarken biraz karistirim dedim siteyi..Uzaktan kumandali havalanabilen ucak/heli ler gordum... Bunlar nasi havalanabilio ya ? Neyse strafor yani kopukten yapiliomus bazilari , kopukten yapilmiyan da var mi ? Aliyim desem eli ayagi duzgun , en basit ruzgarda yere yapismicak elimde kalmicak bisi alsam kac kurus olur acaba?.. bunla ilgili tr siteler bulabilr mym ? Istanbulda nerde satilir?[signature][hline]Su olsam , Ates olsam
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bizim mahallede satan dükkan olacaktı bir tane. (Sahra-ı Cedid)[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Benzinle çalışanları var abi, bildiğin uçağın küçüğü gibi. İzmir'de evimin orda bunlarla uğraşan adamların ders falan aldığı, uçak uçurduğu bi mekan vardı hatta.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 o kadar da diil .. elektrkler calissin yeter... Bi ark ima hediye almayi dusnuorm da fiyati cok ucuk bisi degilse ...[signature][hline]Su olsam , Ates olsam
zamo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Fiyatları cidden uçuk 3-5bin dolara arası olması lazım amatör olanlarının.[signature][hline]I came, I saw, I conquered
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 o kadar da değil 500$ civarı. ama hediye olarak alsan bile 1-2 saatlik ders alması lazım.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bence işin inceliklerini ogrenmek için orta halli normal performans ta bi makine al daha sonra kendini geliştirince daha profesyonel şeyler alabilirsin bnm dusuncem.[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ben aldım uçak izmirde var..Benzinle çalışıo..2 ay kadar önce paramparça oldu..Pek sağlam bişi değil en ufak çarpmada bum oluo.[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 1,5 milyara yakın bir fiyatta geçenlerde bir arkadaşım siparişini vermiş ama hiç haberim yok duyunca bende şaşırdım.[signature][hline]
bayat Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: -Kobe-, 19 Aralık 2004 18:51 tarihinde demiş ki: ben aldım uçak izmirde var..Benzinle çalışıo..2 ay kadar önce paramparça oldu..Pek sağlam bişi değil en ufak çarpmada bum oluo. Ehah, ucaklarin carpinca bum olmasi baya dogal bence :)
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Gerçekçi olsun die ööle yapmışlardır.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bakınız ben plastik maket işiyle de uğraştım, kesmedi kumandalı uçurmalı işine de bir baktım. Bir kere, kumanda, bakım, yakıt vs vs derken, 1000dolar altına gelmez bu bir. Gelen uçaklar da basit şeylerdir. Uçurması hiç kolay değildir, bir hatayla o kadar para döktüğün uçağın parçalanmasını izleyebilirsin. Türkiyede yok ama dışarıda ufak turbojetle uçan aletler bile var, 10 dakika falan havada kalabiliyorlar. İnternette araştırırsanız bulursunuz. Bence çok pahalı bir sevda. "Zenginim, veririz parası neyse" diyorsanız girin o işe, ama 3.000 amerikan dolares kadar bir parayı rahat rahat gözden çıkartın. Bir de tek uçuş pisti İstanbulda, Hezarfen Havalananının orada, oraya kadar gideceksiniz, orada diğer model uçakçılarla uçuş sırasına gireceksiniz, daha kendiniz düzgün uçuramadan saatlerce ders alacaksınız vs vs vs... Hala ilgilenen kardeşler, Mustang Hobbiesi arayıp bulsunlar googledan, yeri de Kozyatağı İnönü caddesinde, sahrayı cedid ethemefendi tarafından gelirken ilk sağ sokak.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: W3r3wolf, 19 Aralık 2004 17:56 tarihinde demiş ki: Bizim mahallede satan dükkan olacaktı bir tane. (Sahra-ı Cedid) Oranın adı Mustang'mı ..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Evet oranın adı Mustang Hobbies. Hatta dükkanın amblemi de P51 Mustang uçağı, tanımayanlar için sarı zemine siyah pervaneli uçak diyeyim.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 elektirikle çalışan iyi fiyatlara helikopterler var ama nekadar iyi bilemiycem havada kalamaz bence o uzun süre ama güzel hobidir yani öneririm[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Deli_Haci, 19 Aralık 2004 19:47 tarihinde demiş ki: Evet oranın adı Mustang Hobbies. Hatta dükkanın amblemi de P51 Mustang uçağı, tanımayanlar için sarı zemine siyah pervaneli uçak diyeyim. Parkın yanında olan sanırım ben ordan araba almıstım we cok memnunum bı suru kupaları fln war adamların her turlu ucak araba yat gıbı uzaktan kumandalı esyalar ıcın bır numara bence[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Kimyasal Birader, Şimdi çocuklar bunlara 3000-5000 dolar para verecek. Yapsana sen evde ucuz yollusundan, ne bileyim 250-300 dolara malet havada 2 saat kalsın, beni kadıköye atsın arada. Nasıl fikir? Durduğun hata, Forge yapmayı bildin de bunu mu yapamadın?[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 mustang hobbies var onun solunda bitane daha var ama sonra caddede var fenerbahcdede var[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3621
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Onları ben de araştırmıştım baya önceden. Kullanması çok zor onları. Bi düşürdün mü bitti olayı. Sonra bi zaman sonra sıkar bence. Ve de çooook pahalı bişi. Çok ses çıkarıyo falan filan. Hobi olsun diye başka bişiler öneririm ben ucuzundan :)[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ozel mekanları fln war zaten onları orda surmek her zmn daha guvenlı yoksa gıder agaca fln çarpar :P[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cafein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bende benzinli Subaru Impreza vardı, yazlıkta kocaman asfalt otoparkta deliler gibi sürerdim. Daha sonra 17 ağustos depremi geldi, yalovada olan yazlık artık yok, araba da yok, az daha ben de yoktum. Ama çok sağlamdı, arkadaşın arabasıyla kalkış yarışı falan yapardık, 45km/hye gelene kadar ben hep geçerdim herifi. Acayip güzel sesi vardı, gerçi milletin kafası şişerdi :)[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. ÖDESER: Ödev Destek Servisi
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=481729 bu linkteki aletler ne is yapar[signature][hline]Su olsam , Ates olsam
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bıde frenledıgınde arkasından bır duman cıkarısı war yok boyle bır zewk[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ben İmuk(İstanbul Model Uçak Klubu) klubu üyesiyim. Bayadır ugrasıyorum bu olayla özelden gelirsen sorularına cvp verebilirim.[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug
Toledor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 uzun süre ilgilendim ama bi türlü alamadım, yani daha doğrusu kıyamadım o paraya sadece okumakla izlemekle yetindim. Gerçekten çok zevkli ama çoooooook pahalı bi hobi. Sadece Kumandası 300-400$ dolar birşeydi(4 kanal) Neyse illa ilgilenicem diyorsan, işin profesörleri; Tık Tık Tık[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Öne çıkan mesajlar