kfg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Benim external bir hard disk'e ihtiyacım var ama piyasayı ve özellikleri pek bilmediğimden buradan bir tavsiye almayı düşündüm... 20 GB'lık bir hard disk düşünüyorum. Her markanın aynı boyutta olanlarının fiyatları değişebiliyor... Bu fiyatlar neye göre değişiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 markanin killigi rpm boyut ses dayaniklilik sakin beraber satilanlari alma bi laptop harddiski al 30 gb lik bi tane de usb harddisk case al minik daha iucuza gelir beraber alinca paket fiyati koyuyolar[signature][hline]Just think, if developers made realistic RPGs then female characters could go through a complete, yet random alignment change every 28 days - Nerdboy from The Elder Scrolls Forums Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Beraber satılanlar mı ? Nasıl beraber satılan ? Laptop hard diskleri external mı oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar