mardox Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Absolut said: Ben konusu ciddi sonuçları olabilecek birşey mümkünse adam gibi bir doktora gidip fikir alın ondan sonra ister kapıcı kopartsın ister ameliyat yaptırın. Daha doğrusu her beni elletmemek lazım. (tu) özellikle kozmetik yönden rahatsız edici dismorfik şekilli, büyük ve farklı renkler içeren benler malign melanom (deri kanseri) açısından risk taşır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Katibim said: abi benimde iki omzumdada birer et parçası var tam ben demeyelim Onları aldırmak zahmetlimidir ya bilen varmı ? et benini aldırmak kolay baya, 15 saniye sürmüyor. cırt diye kesip elektrikli bi zamazingo ile yakıp üstüne basıyorlar ilacı, bi 10 gün yarayla geziyorsun o kadar. boynumda tam gömlek yakası hizasında vardı benim, kanayıp duruyordu, yıllarca boşuna çekmişim ızdırabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2013 eyvallah sağol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar