caferi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Merhaba Xig1 serverında karakter açtım. Barbarian Warior. Şu an lvl 30. Fakat içime bi kurt düştü. Ben oyunun başından beri devamlı str ye abandım. Onun dışında Skill konusundada şüphelerim yok değil. Barbarian Warior için verebileceğiniz tavsiyeler varsa bilmek isterim. Saygılarımla.
caferi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yazmayı unutmuşum. Karakterler nasıl siliniyor?
Quanzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 güvenlik nedeni ile karakter silme aktif değil[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :)
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Evet,sürekli str ye gideceksın ama bu lvlden sonra birazda hp ye ver,chitin set giyebilecek sekilde ayarlarsın hp ni. Skillerdede attack/defense yada defense/attack ol. Attack olursan malum fazla dmg verirsin. Defense olursanda hayvani :D bir def ve resistin olur.Kolay kolay yıkılmazsın.Ayrıca defense in 45. skili provoke ile lvl atlaman daha kolay olur.Attack olursanda,55 e kadar dmg bekleme,en azından bende 43 vardı,+5 bardis vardı,genede güzel vurmuyordu,(playerlara max 150 falan) ama 55 ten sonra baya iyi dmg veriyomus,60 da zaten ucuyomussun diyorlar. 60 a kadar kasamam diyosanda bence en iyi dmg her zaman assasianda,her birinin zevki ayrıdır muhakkak. Yuksek lvl wariorlar vardı burada.Onlar sana püf noktalarını yazarlar umarım.
caferi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Peki Passion skilleri bir işe yarar mı? Skill olarak 30 attack 12 passion yaptım. İyisinden bir öneriniz varsa yeniden karakter kasabilirim. Eğer dediğiniz gibi defansif attacktan daha yararlıysa defans kasmak en mantıklısı olur sanırım.Zaten level 30 a kadar iki günde kasılıyor. Sağol buz. Başka öneriler varsa bilmek isterim isterim.
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Seni yonlendırecek bir sey soylemek istemem,ama passion a veren warior gormedım.En azından Attack/defense olman daha mantıklı. Kaptan kunabarla gidip,redistrubite skills yapabilirsin ama heralde bi 1,5 m falan ister o lvlde. Bak buradada warior skilleri var. http://www.knight-online.com.my/skills_blade_basic.asp
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ben olsam,male warior (barbar degil) ve defense olurdum.Barbar olmamamın sebebi,barbarda fp,chitin hos durmuyor,ama male wariorlarda chitin giyince mavi ve bence cok daha güzel duruyor. Barbar warior 65 str,65 hp,60 dex. Male warior 60 str,60hp,70 dex baslıyor. Bende 5 hp 5 dex icin gidipte okuz gibi o karakteri secmem valla :D Defense skilinlede 45ten sonra harpy provoke yapacaksın veya abyss de para kasarsın.Rahat olur yani.Belki cok dmg vermessin ama rahat lvl atlayıp paran bol olur.60 oluncada degistirirsin skilleri attack a. Benceee :-)
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Aynı erkek mage ve kadın mage durumu... Arkadaş canın nasıl isterse öyle aç.Valla ben başta kadın büyücü açtım sonra baktım kıyafetler hiç yakışmıyor... Erkek büyücülere crimson çok iyi giderken kadınlarınki çok kötü görünüyor.Kimi bu görüntüyü önemsemez, çünkü işin ucunda 20 int var. Sende dersen ben görüntüye önem veririm barbar açma. Ama dersenki benim için görüntü önemli değil ozaman barbar iyi bir tercih.[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan... [Bu mesaj Lentisel tarafından 19 Aralık 2004 20:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Aynen lentisel,erkek mage de crystal bile deli duruyo bence,ben hic bayan char acmadım valla,homomuyum :D saka tabi :-p
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ares 2 de bi yerde sıkıştım herif beni çekti kesti arenalar var böle şehre nasıl döncem böhühü[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 -Kobe- /town yaz doğduğun yere çıkarsın.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar