bartuU Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Ya beyler ko ya girerken loading information kısmında %1 de kalıp donuyordu, sildim tekrar yukledim bu seferde %10 da takılıp kalıyor 2 gundur oynayamıyorum yardım plsssssssss
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Sistem ile alakalı birsey,bende usb modem var,baglantı seklı aaoe den PPPoE den PPPoA ya alınca duzelıyor.Firewall veya o tarz birseyden de olabilir.
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: bartuU, 18 Aralık 2004 23:19 tarihinde demiş ki: Ya beyler ko ya girerken loading information kısmında %1 de kalıp donuyordu, sildim tekrar yukledim bu seferde %10 da takılıp kalıyor 2 gundur oynayamıyorum yardım plsssssssss Buzkirpisinin firewall ile ilgili söylediği doğru. Server oyuna girerken bilgisayarında kayıtlı olan cookie benzeri bir dosya yı kopyalar. Gerekli bilgileri okur, eklemesi gereken birşey varsa ekler ve geri bilgisayarına yollar. Bu bilgisayarına kopyalaması sırasında firewalldan dolayı bağlanması zor olabilir. Yada zamanında bir proxy kullanmış ve internet ayarlarında proxyi açık unutmuş olabilirsin. PPPoA - PPPoE ayarlarından olacağını sanmyıorum çünkü bunları zıt yaparsan zaten internete ya hiç bağlanamazsın yada çok yavaş bağlanırsın. Ama Buzkirpisi denedim, tecrübeliyim diyosa o zaman doğrudur.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
bartuU Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 vallaha oldu allah razı olsun! pppoe idi pppae yaptım oldu çok saol buzkirpisi
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 valla ben bilmiyorum benim modemde hangisi ama ikisiylede aynı hızla bağlanıyorum.Yada fark az ben fark edemedim[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: bartuU, 19 Aralık 2004 00:07 tarihinde demiş ki: vallaha oldu allah razı olsun! pppoe idi pppae yaptım oldu çok saol buzkirpisi PPPaE nedir abi? bunca senelik donanımcıyım ilk defa duydum? Cahilmi kaldım yoksa? Sorum ciddidir mantıklı cevap plz. :)[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 yanlış yazmış olabilir[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Tabiki herkes yanlış yazabilir. Ama eğer doğru yazdıysa PPPaE diye bişi varsa cidden öğrenmek isterim.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Donanımcı degilim,yani tam acıklaması bılmıyorum ama nerede oldugunu soyleyebılırım. Usb modemin yazılımından secıyorsun Encapsulation: RFC 2364 PPPoATM LLC Encapsulation RFC 2364 PPPoATM NULL Encapsulation RFC 2516 PPPoE Encapsulation 3 ünden birini seciyorsun,bunlar secenekler yani.PPPoE yi sectigin zaman information da kalıyor.
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ha PPPoE ve PPPoA ise tamam onları biliom zaten. Encapsulation ıvırı zıvırı da var. Ama PPPaE yi duymamıştım. Yeni bir bağlantı şekli ve şebeke markası çıktı sandım. Heyecanlandım bazı şeyler güzelleşicek diye. tüh :([signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar