McLanE Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ya ben bu knight online indirdim oyuna yeni başlıyacam o knightonlineworld sitesinden aaccaunt alıyorum ama şifremi kabul etmiyo aldığım accaunt ile oyuna giremiyorum ne yapcam
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hangi servera girmeye çalışıyosun diez2 ise bugun galiba bakım vardı bi surelgııne sana o sıra denk gelmıştır.ben diez de oynuyorum.nick Resul lvl 30 um.[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bugün bazı serverlarda ve KOL internet sitesinde bakım varmış. O yüzden çok sorunlu...[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
McLanE Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Xigenon bu servera girmeye çalışıyorum id ve password a aldğim accaunt yazıyorum ama kabul etmiyo yanlış password diyo 10 tane accaunt aldım ya birde ben server seçemiyorum direk buna atıyo
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Serverlar açık olsa bile bazen bakım sırasında girdiğin şifreleri kabul etmiyor. Çünkü bu sevgili admin arkadaşlar serveri nasıl ayarladılarsa backup yaparken users*.dx dosyasını kapatıyor. users1.dx dosyasına erişimi kapattığı zaman accoutnu bu dosyada kayıtlı olan kullanıcılar giremiyor. users2.dx i kapattığı zaman o dosyada kayıtlı kullanıcılar giremior vs. Adamlarda günde 6 kere backup alıyorlarmış. (Bkz. KOL Web sitesi forum bölümü) E haklılar. Backup almasalar bu sefer ana avrat söveriz heriflere. Saygılar efemm..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar