egemenbeyfendi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 iyi şeyler düşünüyorum paran varsa muhakat al ayrıca x5 te çok güzel bir araba şasen ben hastasıyım bu arabalar hem konfor ve kibarlık simgesi hemde bastınmı iyi basan cisten arabalar[signature][hline]egemenbeyfendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Bayersche Motor Werke maydanozluk yapmak olmasın ama son harfi "W" olacak. Bu arada bmwler nasıl mıdır? Çok güzellerdir. Hele ki m5 denildiği gibi zerafet sembolüdür, çok lükstür ama sportif kullanımda da mükemmeldir. Eğer maddi durumun yerindeyse ve arabaya para harcamak istiyorsa canın tereddüt etme fazla.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 beygiri çok fazla o arabanın. 500 beygir bi yerde zaptedemem ben o arabayı uçarım.[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Zaptedilir edilir, olmadı zaptedecek birisini bulursun. Eğer olmazsa bmw 3 serisine bir göz gezdir. Daha ufaktır hem kasası. Bu arada her neyse... Tüm gün almanca dinlemekten beynimin aldığı hali anlatamam. Ekleri falan tamamen kırpıp atıyorum, aklımda olduğu kadar yazdım işte BMW'nin açılımını.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 hehe yukarda da solenmiş iyi düşünüorus inşallah başarılarının dewamı gelıcek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ne dusunelım adamlar yapmıs ıste bın gıtttsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platanouse Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bence de BMW mükemmel iş çıkarıyor. Ama mükemmeliyetin kötü yanları da var. Ülkemizde bol miktarda bulunan ikinci el arabalar arasından birini beğenip seçmek ve onu kendimize göre düzenlemek de çok güzel birşey. Bunu bir BMW'de uygulamak pek mantıklı değil.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: Kendercik, 15 Aralık 2004 19:01 tarihinde demiş ki: Bayersche Motor Werke ....yahu çocukluumdan beri bmw hayranıyımdır hiç de merak edip öğrenmemiştim açılımını ( hatta var olduğunu bile bilmiyordum :D) bi yaşıma daha girdim ! :)[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar