Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rome total war da sehir büyüyünce gelirler düşüyo


gokkkan

Öne çıkan mesajlar

rome total war da şehir özellikle 6000 e yaklaşınca tepetaklak gelirler düşüyo peasent yapmak fln bunnarı okudm güsel ama o zmn da nüfusdan kaybediliyo.Oyunun advisor unda zaman kaybetmeden governor's palace yapın diyo yoksa insanlar ileride sefalet yüzünden ortamı gererler diyo.Onu da yaptm ama olmuyo...Bu 6000 e yaklaşan nüfuslu şehirlerde napmak lzm acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gelir dusmesinden cok giderler fazlalasıyor. En iyisi 12000'e kadar cıkaracaksın sehiri palace'ları yapıp sora peaseant basacaksın. Ha evet eksilerde olcak o sehir ama unutma ki sehirin ustune yazan gelir giderki giderinin buyuk bi kısmı da orduya generallere gidiyo. Yani eksi demek zarar ediyosan demek deil illa orduyu o sehir besliyo demek.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eeee capital dikiyosun sefalet başlar haliyle.
Bu diger rome başlıgında saatlerce tartışıldı. oraya baksaydın gorurdun.

Cevabe gelırsek, eger sehir gelısırken sende bı yandan erken erken alt yapı kurmsassan -sewer farm temple muhabbeti- squiler coşar gider aşar kendini tutmassın. Yanı neymis city barrack dan önce sewer dikicekmissinki, principle basmaya nufusun olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...