Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Küçük Yavru Sahip Arıyor :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet Arkadaşlar Birkaç Ay Önce Balıkesirde Peşime Takılıp Zorla Arabaya Binem CAnım Bebeğim Alice imin ramazanin ilk gün doğan yavrularını verdim ama bir tanesi kaldıki alacalı diye kimse onu almıyor :( ve artık cidden annesiyle didişmeye başladılar.Köpeğimin Cinsi Sether Babası Meçhul(hamile olduğunu doğana kadar veteriner bile anlayamadı nedense ? )
Ayrıca Renginin alacalı olmasına rağmen büyünce annesinin aynısı olacağını söyledi veterinerler :D .Neyse işte yavrunun resimleri Isteyen olursa bana özelden veya 05322463330 No'lu numaradan ulaşabilirsiniz:

Mesaj tarihi:
said:
Troil, 18 Aralık 2004 17:51 tarihinde demiş ki:
çok şeker bişi ya imkanım olsa direk alırdım valla ama annem birdahaki emre kadar eve insan dışı başka bir canlı kabul etmiyor :(

valla bende direk almak isterdim ama ailem evde beslenilmes diyerek almıorlar?Büyüyünce kendı evıne cıkınca beslersın dııp deli ediolar.Of çok $eker :([signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!!

Pyramos
MSN = [email protected]
ICQ = 282440074
Mesaj tarihi:
harbı cok tatlı bısı mıs abı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
  • Yeni Oluştur...