Romario Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Evet Arkadaşlar Birkaç Ay Önce Balıkesirde Peşime Takılıp Zorla Arabaya Binem CAnım Bebeğim Alice imin ramazanin ilk gün doğan yavrularını verdim ama bir tanesi kaldıki alacalı diye kimse onu almıyor :( ve artık cidden annesiyle didişmeye başladılar.Köpeğimin Cinsi Sether Babası Meçhul(hamile olduğunu doğana kadar veteriner bile anlayamadı nedense ? ) Ayrıca Renginin alacalı olmasına rağmen büyünce annesinin aynısı olacağını söyledi veterinerler :D .Neyse işte yavrunun resimleri Isteyen olursa bana özelden veya 05322463330 No'lu numaradan ulaşabilirsiniz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 katılıyorum manyak şeker birşey.. hafif zeki görünüyor ;)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 95) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyramos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Troil, 18 Aralık 2004 17:51 tarihinde demiş ki: çok şeker bişi ya imkanım olsa direk alırdım valla ama annem birdahaki emre kadar eve insan dışı başka bir canlı kabul etmiyor :( valla bende direk almak isterdim ama ailem evde beslenilmes diyerek almıorlar?Büyüyünce kendı evıne cıkınca beslersın dııp deli ediolar.Of çok $eker :([signature][hline]Tıkla yada Clickle Pati sözlük !!! Pyramos MSN = [email protected] ICQ = 282440074 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ikı Tane Resim DAha :) Umarım bi sahip çıkar :([signature][hline]Bimx The Bard [Hib/Exc] Giftigadolken The Infil [Alb/Pryd] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 harbı cok tatlı bısı mıs abı[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar