Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Drinker's Loncası önerisi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Saendul, 17 Aralık 2004 23:40 tarihinde demiş ki:
Ohoo ne oyle istanbul ici olmadan olmuyo mu. Ben aslen istanbulluyum ama istanbul dısıyım noluyo simdi ortada mı kaldık =P

İstanbul'a geldiğinde bekleriz tabii ki bir toplantımıza[signature][hline]bir akademik intihar timsali
Mesaj tarihi:
Tamam o zaman davet ederseniz niye ugramayayım =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Alkolik Ayyaşlar Loncası
her halde dün gece çok saçma bir isim olduğu için misyonumuzu yansıtması bakımından seçilmiş bir isim...
(ben hatırlamıyorum, sarhoştum)[signature][hline]bir akademik intihar timsali
AAL'05
Mesaj tarihi:
Ben ekledim msn'e ama anca istanbulda oldugumda gelebilirim =) Olmadı bazı hafa sonları istanbula bile gelebilirim bunun icin organizasyon guzel olursa.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Mesaj tarihi:
Ben ayıktım =P
Soradan içmeye başladım. Ama vodka bitti başka açmaya kıyamadım:)
Alkolik Ayyaşlar Loncası 2005
süfer isim =P[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 17 Aralık 2004 21:58 tarihinde demiş ki:

gizli derken private bi grup, elini sallıyan giremicek, sadece pati üyeleri ve +1 leri gelebilecek..
tabi üye olan patiler...

Abi hatun yoksa ben ne anladım bu işten. 10 tane sap ev tutmuşsun, içiyosun ama sapsın kardeşim 10 tane.[signature][hline]Güzel ve emsalsiz bir kar tanesi değilsin. Herkes gibi sen de o çürüyen organik maddeden yapılmasın.
Hepimiz aynı pürenin parçasıyız.
  • Yeni Oluştur...