sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Yapalım derseniz yaparız, ben sadece bi öneri sundum, hatta loncamızı kurup, barlarda takılarak birbirimizi tanır sonra ev projesini de gerçekleştirebiliriz...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 "gizli" olması komik geldi bana... çaktırmadan içiyoruz, aslında dışardan bakıldığında mescit gibi görünüyo evler... ya da kütüphanedeki belirli bir kitabı çektiğimizde "gizli" bölüm açılıyor:)[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor Uyumazsam uyanırken zorluk çekmem beleş 3.5 ed.e
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Borbag, 17 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki: "gizli" olması komik geldi bana... çaktırmadan içiyoruz, aslında dışardan bakıldığında mescit gibi görünüyo evler... ya da kütüphanedeki belirli bir kitabı çektiğimizde "gizli" bölüm açılıyor:) gizli derken o şekilde gizli değil tabi :D hücre evi kurmyoruz, gizli derken private bi grup, elini sallıyan giremicek, sadece pati üyeleri ve +1 leri gelebilecek.. tabi üye olan patiler...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Borbag, 17 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki: "gizli" olması komik geldi bana... çaktırmadan içiyoruz, aslında dışardan bakıldığında mescit gibi görünüyo evler... ya da kütüphanedeki belirli bir kitabı çektiğimizde "gizli" bölüm açılıyor:) heehh SAptirma diye bune denir :) Ya Eve falan gerek yok aslında güzel yerler var topluca gidip içip tanısmak, muhabbet etmek. süper olur..[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 damlayalım tabi :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 İçmeli! Hatta sheref'i fikir babası olduğu için b@b th3 k3nk ilan ediyorum ve gruba dahil olmak isteyenlerin sheref'e özel mesaj yoluyla ulaşmasını taleb ediyorum![signature][hline]bir akademik intihar timsali
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Yılbasıda geliyo...[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 benden mokoko ama izmitteyim o ayrı mevzu olayın içinde piiz varsa kars bile dinlemem akarım ortama ;)[signature][hline]In Flames We Trust
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Tamam sıra bana geldiğinde o kadar adamı Sabancı Üni. yurtlarına nasıl sokucam o var tabi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin.
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yaş 16 ama banada uyar (anadolu yakası tabi :D )[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Troil, 17 Aralık 2004 22:45 tarihinde demiş ki: hem 16 hem anadolu yakası AFAROZ! :P heheh 16 az deilmi yaw :) :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 ezin siz ezin...biz burda aşk sancıları çekerken dedimki paticik tayfası beni anlar...efkarımı dağıtır meze sofrasında...ama onlar beni dışladı *!fırk* ne diyim öyle olsun :([signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ya yaş kısmını bir keseye koyalım. Bir de anadolu yakasının nesi varmış :p Ayrıca gidilecek olan evler sırayla olmasın. Yani "kimin evi boşsa, damla oraya" olsun aksiyonumuz. O yüzden ağarlayamama gibi durumları olanları hoş görelim. Bana gelince, evim çok sık boş olmaz ama boş oldu mu da seve seve müthiş ağarlama yaparım. X-box oynarız sarhoş sarhoş. Süper olur. Sarhoş turnuvalar düzenleriz. (Sarhoş oyun oynanmaz demeyin. nfs underground 1'de çok üzün süre geçemeyip, takıldığım bir yarışı okuldan eve cillop kafayla döndükten sonra tek denemede fark atarak geçmiştim. Açılıyor yani insan)[signature][hline]bir akademik intihar timsali
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Aşk acısız biri olmaz gibime geliyo, Kesin dinliceksiz hikayeleri :D :D[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
laverda Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 bende 4 katlı apartman var döşeli 1 kat mağaza şimdi biçerdöver felan var ama çıkarırız ayrıca gümrükten ucuza viski cigara felan alırım kütük oluruz ama benim ev nerde TEKİRDAĞ'DA beklerim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 içici patiler bana başvursun +18 ve istanbul içi olmak şarttır. :D[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 olur tabii ki... onların da icabına bakar, neşelendiririz.[signature][hline]bir akademik intihar timsali
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: laverda, 17 Aralık 2004 23:04 tarihinde demiş ki: bende 4 katlı apartman var döşeli 1 kat mağaza şimdi biçerdöver felan var ama çıkarırız ayrıca gümrükten ucuza viski cigara felan alırım kütük oluruz ama benim ev nerde TEKİRDAĞ'DA beklerim Ooo baba birde tekirdağ yuvarladık mı tamamdır :)[signature][hline]defaultgame WoW TeaM defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: laverda, 17 Aralık 2004 23:04 tarihinde demiş ki: bende 4 katlı apartman var döşeli 1 kat mağaza şimdi biçerdöver felan var ama çıkarırız ayrıca gümrükten ucuza viski cigara felan alırım kütük oluruz ama benim ev nerde TEKİRDAĞ'DA beklerim kumbağ daysa gelirim hemen :D[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
nameless Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 loncacı gençliğe armağanım olsun[signature][hline]Benim Şirin Ezik SitemEstel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle
laverda Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 daha ne diyim her çeşit içki bulunur ben de adamı komaya sokar bunlar (şahsen ben bikere girdim de oradan biliyorum)[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
sheref Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paticik İçiciler Grubu Kuruldu Başvurular için [email protected] MSN adresine geliniz...[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Venator Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ohoo ne oyle istanbul ici olmadan olmuyo mu. Ben aslen istanbulluyum ama istanbul dısıyım noluyo simdi ortada mı kaldık =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 masaya 6. araniyor ;)[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 hep istanbul[signature][hline]i love this game! Kitaplık dizaynı... Yaratıcılığınızı gösterin!
Öne çıkan mesajlar