Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 OHa görmemişim bunu görseydim seninkini alırdım ofise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2013 Kismet artik ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Hala satilik arkadaslar. Piyasada o kadar bos alici var ki. Neredeyse abi dildo var az kullandik takas yapalim mi diyecekler. Ankaradan gelenler. Maas bekleyenler durumu iyi olmayan ogrenciler. Sahibinden Com bezdirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 orası öyle. ben bişey satmaya kalktım, 500 fiyat biçtim. adam telefon etti, geldi, gördü, 300 veririm dedi. okbye dedim gitti. geldi abi adam ya tuhaf yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben telefon için 1000 liraya pazarlık yapıp bitirdim, adam akşam teslim almaya geldiğinde "gardaş 800 var keş para hany veriyosan alım gidim" dedi ya bana. adını da telefona xxx ÇÖKELEK olarak kaydettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ahahah sahibinden.comun leş pazarlıkçıları meşhurdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Aynen ya. Birisu 1750 vereyim dedi olmaz dedim. Sen 1.800 e sat bunu sana laptop hediye edicem dedi. Saf andaval adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Theridone said: ben telefon için 1000 liraya pazarlık yapıp bitirdim, adam akşam teslim almaya geldiğinde "gardaş 800 var keş para hany veriyosan alım gidim" dedi ya bana. adını da telefona xxx ÇÖKELEK olarak kaydettim bu zihniyete prim vermemek lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ozii_x said: Aynen ya. Birisu 1750 vereyim dedi olmaz dedim. Sen 1.800 e sat bunu sana laptop hediye edicem dedi. Saf andaval adamlar.. anlaşmalı al ver yapalım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Donanım bölümünde sağolsun arkadaşlar hep önermiş leptabımı :) ama satıldı arkadaşlar. 1700 e verdim sahibinden.com dan kurtulmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 vah vah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar