Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerker

buw

Öne çıkan mesajlar

Left Axe dmgleri düşürüldü sanırsam. Şimdi aralarındaki farklar:
Zerker: Caster yardırmak için proglanmış berzerk abilitysi. Vendoya dönüşünce hem ilk target oluyosun hemde defans özelliklerin saylanmıyor.
BM:Oynamadım, bilmiyorum..
Merc: Stealther ve fighterlara karşı winbutton(dt) var. Ama kullanılabilecek yerler sınırlı. Oyundaki fighter sayısından çok daha fazla caster/healer var.[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden LA ya puan verdikce WS artarmis, ayrica nerf oncesi zerker ların off hand weapon larinin sağ elden daha sert vurdukları zaman olduğunu hatirlarim. bikaç saniye içinde 1700 (sıradan bi tank hp si) dmg a kadar varabildiklerini okumuştum.

Hala oneshot caster alan 2shot la tank alan zerker lar taniyorum, şahid oldum + üstümdede denendi. bunu yapacak merc yada bm duymadim.

Onu acma bunu ac demek en nefret ettiğim şey ama rvr deki yerini belirleyip karakterini ona göre belirlemen doğru olur. Netekim NF var bildiğim kadarıyla da merlin kalabalık bir server, RvR 8vs8 den ziyade keep/tower siege le geçiyordur, caster ve archer sayısı dahada arttı. bu senaryoda yerini belirleyip öyle karar vermen en doğrusu olur. Benim izlenimim Thane hariç midgard daki tüm tank ler siege lerde kapılar kırılana kadar yedekte oturan oyuncu gibi içerde bekliyor yada siege kullanıyorlar. Siege i bile warrior kullanıyor shield ı olduğu için. Zerker daha çok açık alan dövüşlerine yakın pure melee olduğu için. Zamanını kapılar kırılsada lord a rush yapsak diye bekleyerek geriçmek çok sıkıcı olur. Geriye kalan alternatifte bi skald la duo yada guzel bi fg ile dolaşmaya çıkmaktır.

Oynamadığım bir class ama izlenimim böyle yardımcı olurmu bilemem.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trunbrelenor, 13 Aralık 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
valla buw eger ki hala realm konusunda bi secim yapmadiysan o sorunla burdakinin 10 kati uzun bi thread olur. ama kisaca aciklamak gerekirse mythic melee base bi realm olmasina raamen nedense midgard in tanklarini hep nerfledi. nerflemesi yetmedi gitti bm ile merc in outputlarini arttirdi. acik soliim zerker soloda ikisini de dovemez. ama unutmaman gereken bi nokta var. oyun bu 3 classin mucadelesinden ibaret deil. yani iyi bir grupla oynuosan oyundaki en pasif classtan bile zevk alirsin. oyunda dmg veremeyen nerdeyse tek casterim. hayatim interupt mez stun heal cemberi icinde rutin bi sekilde donuyor. ama arkadaslarimla oynuorum. (olm daverc gel len artik bak nyrio geldi ufaktan) demem o ki o mu bu mu deme. bak zerker demisin demekki o charla oynayabilirsin. butunlesebilirsin. kafana yatani yap baska char acma rr10 gorursun mutlaka. ama hala iddialiyim zerker , bm veya merc dovemez. bm triple acar vendoyu komple iade eder . merc dirty acar yine vendoyu iade eder. flurry var ikisinde zerkerda yok. ha eger ki merc veya bm dirty veya triple vendodan once kullancak kadar malsa zerker charge a basip kite eder sure bitinceye kadar(ya da kite etmeye calisir) sora vendoyla bi sansi olabilir. ama etik olarak aykiri bi olay Zerker ve kite....

yeter kardesim zerker demeyin

biraz spam oldu ama hepsi ayri konuda :)[signature][hline]uyumak istiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Zerker tam adamı, sadece archer lara karşı savunmasız. Parry nin dual wield a olan bonusu sayesinde assasin class lara karşı avantajın var. Son zaman larda siege lerde hiç gözükmez oldular bizim server da zerkerlar.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğim gibi işini bilen adam 1 shot caster alıyor ama equipment ını vesayre onun için ayarlamış ona göre ML almış. Zaten paper armor giyiyor casterlar. sen ne silah alırsan al gene güzel vuruyorsun.

Bizde shunt diye bir eleman var sword spec, spirit legendary 2h ile geldi deneme yaptık birgün, Vendo moda geçti ve sanırım banelord ml10 mu ne kullandı, backstyle açtı bana cart diye 1400 küsür dmg yedim, lvl 50 thane im 19% spirit resistim var. Bunu caster a yapınca direk yatıyor adamlar ki adam bunu effektif olarak kullanabilen bi adam, olayı "dur bi backstyle açıcam" değil.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Sosyal ağlarda paylaş

ml10banelord ve yuksek rrli bi zerker cok ahat fg dovebilir, ml9 abilityyi aticak ki yaklasik 600dmg vuruyor pbaoe, sonra kendi hpsi 25%e dustugunde ipsini aticak, chargei acicak ki mezz stun yemesin, diger banelord abilityleriyle cleric ve casterlari interrupt ettirmeyi surdurucek bu arada sirayla oldurucek hepsini. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Sosyal ağlarda paylaş

Sana tavsiyem troll zerker acman baslangic speclerinide str ve quickness oalrak vermen.Ben 50 leftaxe 50 sword 28 parryim suanda ve grub icin de solo icinde baya ii.
Batller ve malice kullanarak guzel dmg verirsin 50 sword da gelen Ragnarok style ida zerker lar icin mukkemmel diyebilirim.

Evvelden 50 axe 50 leftaxe dim ama simdi sword left axe kullaniyorum daha ii oldu bence.[signature][hline]Kerem
50 Zerker excal/mid
Ariakan
50 hero pryd/hib
Sosyal ağlarda paylaş

said:
letscry, 17 Aralık 2004 16:32 tarihinde demiş ki:
Sana tavsiyem troll zerker acman baslangic speclerinide str ve quickness oalrak vermen.Ben 50 leftaxe 50 sword 28 parryim suanda ve grub icin de solo icinde baya ii.
Batller ve malice kullanarak guzel dmg verirsin 50 sword da gelen Ragnarok style ida zerker lar icin mukkemmel diyebilirim.

Evvelden 50 axe 50 leftaxe dim ama simdi sword left axe kullaniyorum daha ii oldu bence.

Sus lem sen eziksin heyvanat thane gibi damage verion bi template'ini yap once yoksa kale onunde gelir keser 2 infil yine aglarsin :)[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis
Sosyal ağlarda paylaş

Berserker, Mercenary ve Blademaster için Troll, Half Ogre (Highlander?) ve Firbolg ırkları, eğer Sword(slash) veya Blunt (hammer) türü silahlar kullanmak istiyorsanız seçmeniz güzel olur. Bu silah türlerinde Strenght ne kadar yüksekse sizde o kadar zarar verirsiniz. Fakat pierce, thrust yada axe kullanmak istiyorsanız, Celt, Briton ve Norseman daha makul bir seçim. Zira pierce türevi silahlarda hem strenght hemde dexterity yarı yarıya önemli.

Quickness'ıda 250 ye olabildiğince yaklaştırmanız lazım çünkü Light tankların (bm, zerker, merc) ilk hedefleri genelde casterlar ve casterlarla mücadele ederken bladeturn'leri ve brittle guard'ları mümkün olduğunca hızla ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Misal hiç quickness kullanmayan bir karakterin 4.0 dan yavaş silahlarla hem bladeturn'ü hemde 2-3 brittle'ı (maximum 4 brittle guard alabiliyorsunuz) açık bir castera ilk 7-8 saniye hiç zarar verememesi mümkün. PBT kısmınıda siz düşünün :)

Özellikle midgard gruplarıyla savaşırken Healer'ların bol bol 'attack speed decrease' attıklarınıda unutmayalım.[signature][hline]Barlennan
Bladesong. Gilded Spear. Prydwen.

[Bu mesaj Tranquility tarafından 19 Aralık 2004 02:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o nerfden öncesi çok sinir bi durumdu amg ye doğru alb zergü ilerlerdi 1-2 fg mid gelirdi yukardan aşırı bi lag olurdu herkes yerde bulurdu kendini loglara bakıldığında görülen 1700+ dmg lar ve one shotlar çok gerekli bi nerftü ama biraz fazla nerflediler o ayrı
o nerf gelene kadar tüm zerkerlarda rr7+ olmuştu fazla koymadı onlara bazıları başka chara geçti bazıları öyle devam ettim asıl bıraktıran olay nf oldu tüm melee classlar siege dışı kaldı.
ama insanların göz ardı ettiği siege zerg olayı gidip adam gibi bir grupla roam etmek her zaman daha fazla rp getiriyor,çünkü roam edenler genelde yüksek rrli tipler bir grubu öldürürseniz zergle takıldığınız 2 saatte aldığınız rp yi alıyorsunuz 3-4 kişi ile
ki buda kolay olur eğer bg filan varsa.budur, yani hala kötü char yok tanksız grupmu olur insanlar tankları bırakıyor onu anlamadım.[signature][hline]homo homini lupus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...