Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zerker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaşlar öncelikle..
ben bir berserker acmak istiyorum ancak class hakkında pek bilgim yok biraz yardım ederseniz sevinirim
nasıldır damageları axe mi sword mu kullanmak lazım
güzel berserk movie si nerde bulurum
teşekkürler
Mesaj tarihi:
valla zerker i eger dmg vermek icin aciosan daha iyi dmg veren tanklar var midde ... ancak kisisel tatmin acisindan istiosan ac derim. troll zerker dan baska zerker olmanin ne kendine ne baskasina faydasi var gorusundeyim . 35 dex 35 qui seni korkutmasin ... ne kadar dusuk qui o kadar yuksek dmg .. ve acik soliim zerkerlar icin dex cok da onem ifade etmior. trollerde dierleri kadar parry ve evade yapiorlar. acikcasi 50 left axe % 50 hammer yada 50 sword en mantikli spec light tank class icin cunku 50 axe style lari positional tanklara uygun degil. hammer albion tanklarina ve stealtherlara bonuslu o yonden iyi. ama sword alb a neutral ve hib tanklara bonuslu bu yuzden tercih sana kalmis. hadi iyi sanslar
Mesaj tarihi:
ne kadar dusuk qui o kadar iyi dmg?
50 parry spec moparry 5 full buff/toa 2H hero ile gorursunuz ne kadar dusuk qui o kadar iyi dmg yi vurabilirseniz.Karsi taraftakinin defence rating ini de hesaba katin.Ne kadar fazla swing=o kadar fazla vurma $ansi[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Retired/Excalibur)
Mesaj tarihi:
50parry specli ve mop5 bi heroyla 1v1 karsilasirsam sicarim diye dusunup quicki caplemesi lazim tabi insanlarin.
zaten heryerde bu herolar..[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage

[Bu mesaj thanatos tarafından 12 Aralık 2004 12:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
frontload damage muhabbeti mi hala ya?[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Mesaj tarihi:
Troll olmani tavsiye ederim 50 sword 50 la last pary spec suan kullanilan iyi bi spec malice battler kullanican damage olarakta gayet iyisin...

Yok desen ben az damage alacam ama vurdum mu ses gelecek (Back stayl) Warior ac derim bence oyunun en iyi shield class'i hero gibi geyik olamasada vurdumu ses gelir :P[signature][hline]Istanbul seni hapsetmis
Mesaj tarihi:
said:
Nyrio, 12 Aralık 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
biraz konu disida zerker chanter pally shammy vb. seyler niye yazarsiniz ki ya, cok gicik gelio bana

aynen katiliyorum :)[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
Bizim server da 44 44 44 specleyen adamlar taniyorum yara yara gidiyorlar ortalığı ama olay şudurki parry rvr esnasında cok effective olmadığı için weapon a abanım weapon skill i tavana dayamak en iyisi derler. Netekim kimin eli kimin cebinde zor anlaşılıyor cidden zerker ında amacı çok damage vermek bencede 50 weapon en iyisi. Bizde isim yapmış zerker ların çoğuda sword spec nedenini bilemiycem positional larda nkaynaklanıyor olabilir.

Iyı oyunlar.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
Nedeni Battler la malice i bi arada kullanabilmek genelde ama ragnarok ta extra bi katki sagliyo swordta.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-

[Bu mesaj daverc tarafından 12 Aralık 2004 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
50 la 31 sword ve 50 parry yap solo veya grup icin la style lari kullandigin surece hic bi sorun yasamazsin dmg olarak surekli cap dmg i vurursun ama sword style da zicarsin biraz ama 50 parry nin sana cok katkisi olur ozellikle soloda
Mesaj tarihi:
merlin de solonun pek hoş karşılanacağını sanmıyorum ben
solo da sevmiyorum zaten pek RvR deneyimim yok ama sıkıcı oluyo kasmak :)
Mesaj tarihi:
spec konusunda 40 a kadar full axe-left axe gidip o artifactler için 40 ta sword a spec ediyimo zaman.
benim tek istediğim damage vermek olduğu için parrynin bir önemi yok gibi görünüyor zaten troll açacağım
hepinize teşekkür ederim
berserker deneyimi olan varsa rvr konusunda nasıldır napar sorularıma cevap verirsede minnettar kalırım
Mesaj tarihi:
Battler malice combosu için sword gitmek zorundasın diye bişey yok aynı şeyi hammer spec lede yapabilirsin. Battler hammer olabiliyor.

Hatta sağ el malice sol el traitors yapıp petlerle milleti çiledende çıkarabilirsin.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
said:
Leathas, 12 Aralık 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
50 parry spec moparry 5 full buff/toa 2H hero ile gorursunuz ne kadar dusuk qui o kadar iyi dmg yi vurabilirseniz.Karsi taraftakinin defence rating ini de hesaba katin.Ne kadar fazla swing=o kadar fazla vurma $ansi

Rofl!!! Hayatında hiç 50parry!! moparry 5 fullbuff/toa 2h hero ile karşılaşanınız var mı?[signature][hline] Aşk böceği..
"I'm in love with an angel"

Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
ben delıklerıme onem verıyorum

Mesaj tarihi:
Peki arkadaşlar merc zerker ve bm arasında damage açısından en iyisi hangisi sizce bakın hangisi döver demiyorum hangisi daha iyi damage verir
Mesaj tarihi:
sanirim bana soylemisin, battler malice kombosu icin sword olmak zorunda demedim ben zaten, genelde onun icin oluyoruz ama swordun ragnaroku secim sebebi oluyo anlaminda soyledim.[signature][hline]|R.I.P| Dark Age of Come,aLot|[/b]-[Koli Basili(msn)]-
Mesaj tarihi:
Yok polemik için soylemedim yanlış anlaşılmasın, arkadaş öyle anlamasın diye ekledim sadece.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b]

[b]Umrae[b]
Mesaj tarihi:
said:
zlorwf, 12 Aralık 2004 20:17 tarihinde demiş ki:
said:
Leathas, 12 Aralık 2004 11:51 tarihinde demiş ki:
50 parry spec moparry 5 full buff/toa 2H hero ile gorursunuz ne kadar dusuk qui o kadar iyi dmg yi vurabilirseniz.Karsi taraftakinin defence rating ini de hesaba katin.Ne kadar fazla swing=o kadar fazla vurma $ansi

Rofl!!! Hayatında hiç 50parry!! moparry 5 fullbuff/toa 2h hero ile karşılaşanınız var mı?

gorre de 10-15 tank karsilasti sanirim.crald ile.perma-blade barrier sahibi olmak cok buyuk bi zevkti ama :)[signature][hline]Ranger : Bard : Hero (Retired/Excalibur)
Mesaj tarihi:
said:
buw, 12 Aralık 2004 21:45 tarihinde demiş ki:
Peki arkadaşlar merc zerker ve bm arasında damage açısından en iyisi hangisi sizce bakın hangisi döver demiyorum hangisi daha iyi damage verir

çok zor soru bu. abilitylerinin up olup olmamasına göre değişir.
zerker vendo olur mesela ama vendo olduunda hiç parry falan edemezsin. en kötüsü bence nerften dolayı.
BM triple wield açar. güzel damage add. açınca crit yemez. bence en güzeli. yandan stun edebiliosun.
Merc en overpowered olanı. chain giyiyor ve "dirty trick" var.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Armsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Allegria the Skald of Tough Luck
Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck
Mesaj tarihi:
valla buw eger ki hala realm konusunda bi secim yapmadiysan o sorunla burdakinin 10 kati uzun bi thread olur. ama kisaca aciklamak gerekirse mythic melee base bi realm olmasina raamen nedense midgard in tanklarini hep nerfledi. nerflemesi yetmedi gitti bm ile merc in outputlarini arttirdi. acik soliim zerker soloda ikisini de dovemez. ama unutmaman gereken bi nokta var. oyun bu 3 classin mucadelesinden ibaret deil. yani iyi bir grupla oynuosan oyundaki en pasif classtan bile zevk alirsin. oyunda dmg veremeyen nerdeyse tek casterim. hayatim interupt mez stun heal cemberi icinde rutin bi sekilde donuyor. ama arkadaslarimla oynuorum. (olm daverc gel len artik bak nyrio geldi ufaktan) demem o ki o mu bu mu deme. bak zerker demisin demekki o charla oynayabilirsin. butunlesebilirsin. kafana yatani yap baska char acma rr10 gorursun mutlaka. ama hala iddialiyim zerker , bm veya merc dovemez. bm triple acar vendoyu komple iade eder . merc dirty acar yine vendoyu iade eder. flurry var ikisinde zerkerda yok. ha eger ki merc veya bm dirty veya triple vendodan once kullancak kadar malsa zerker charge a basip kite eder sure bitinceye kadar(ya da kite etmeye calisir) sora vendoyla bi sansi olabilir. ama etik olarak aykiri bi olay Zerker ve kite....
  • Yeni Oluştur...