SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 arkdaşlar ben indirdiğim divx filme altyazı koymaya calışıyorum fakat koyamıyorum.hata şöyle ben filmin altyazısını divx playerda filme surukluyerek koymaya calıstıgımda film hata veriyo failed to opend file.please check that it is a calid AVI or MPEG-4 File diye bi hata veriyor ve altyazıyı açmıyor bi kaç tane altyazı indirdim hepsinde aynı hata var.sorun nedir ben ilk defa netten bi divx film indirdigim için bu sorunu bilmiyorum.bilen biri bana açıkca ve güzelce izah edermi yau sıkıştım :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Divx izlemek için ne kullanıyorsun[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 valla bende divx player var onla denedim o sorunu verdi media player acmadı hiç quicktime denedım o hepten hata verdi film normal olarak calısıyo ama altyazıyla olmuyo[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 www.videolan.org buradan VLC yi indir[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 screamer dostum ortaki VLC lerden hangisini indiriyiim ben sağ üsttekilerden bahsediyosun dimi eğer ordaki ise hangisini indiriyim sen daha iyi bilirsin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 divx izlemek icin en sorunsuz program viplay bence . yaklasik 4 aydir kullaniyorum digerlerince cikan sacmaliklar bunda yok ayrica pek cok detayli ayar yapmaya imkan taniyor . denenmesinde fayda var .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 fark etmez birini indir VLC media playerlardan[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bs Player'ı öneririm.. ben kullanıorum ve acaip memnunum.. alt yazı fln ayarları çok kolay... text'i sürüklüosun oluyo bitio ayrıca altyazı renkleri fln ayarliabiliosun.. http://www.bsplayer.com/[signature][hline] Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş.. Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar