Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divx Altyazı sorunum

SoulCube

Öne çıkan mesajlar

arkdaşlar ben indirdiğim divx filme altyazı koymaya calışıyorum fakat koyamıyorum.hata şöyle ben filmin altyazısını divx playerda filme surukluyerek koymaya calıstıgımda film hata veriyo failed to opend file.please check that it is a calid AVI or MPEG-4 File diye bi hata veriyor ve altyazıyı açmıyor bi kaç tane altyazı indirdim hepsinde aynı hata var.sorun nedir ben ilk defa netten bi divx film indirdigim için bu sorunu bilmiyorum.bilen biri bana açıkca ve güzelce izah edermi yau sıkıştım :D[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende divx player var onla denedim o sorunu verdi media player acmadı hiç quicktime denedım o hepten hata verdi
film normal olarak calısıyo ama altyazıyla olmuyo[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

screamer dostum ortaki VLC lerden hangisini indiriyiim ben sağ üsttekilerden bahsediyosun dimi eğer ordaki ise hangisini indiriyim sen daha iyi bilirsin[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Sosyal ağlarda paylaş

Bs Player'ı öneririm.. ben kullanıorum ve acaip memnunum.. alt yazı fln ayarları çok kolay... text'i sürüklüosun oluyo bitio
ayrıca altyazı renkleri fln ayarliabiliosun..

http://www.bsplayer.com/[signature][hline]
Nasreddin hoca bir gün ipe un seriomuş..
Komşusu: "Hocaa, hiç kazan doğurur mu" demiş
Nasreddin Hoca da: "Ya tutarsa??!!" demiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...