Kincal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Sizden bir ricam olucak,eğer windows build 25XX ten 2600 e nasıl update edileceğini biliyorsanız bana anlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 o explorer 6.0 değil mi? 2600 xp çok kullanmadım yanılıyor olabilirm
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ie 6.0 build var evet hatta 2600 de deniyor benim sordugum sey ise farklı. Windows 2600 build e update etmek. Xp nin hangi version oldugunu cmd (command) acıp winver yazarak öğrenebilirsiniz.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Qui Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Baştan yüklemek dışında bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Normal windows update'ler ile aynı yere cıkabilrisin (özellikle updateler arasında olmayan bir yamayla ilgilenmiosan tabiki..)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Benimküsü 2600 build. ama SP1 yüklü.[hline]This Cat Scratches Free.
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Herhalde tek çözüm win i tekrar yüklemek olacaktır. Saolun yine de. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Service pack yüklemen lazım.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Yuklersen cd key tarzı birşey istemiyor mu?[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hayır. Ama kullanılan bir cd key yada şüpheli cd keylerden biri ise kurulumu durduruyor. Ancak onunda yolu var tabi. Registry'i zorlayıp cd key değiştiriyorsun. Yeni cd key ile sp1 kurulumu gerçekleniyor.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Ge-Ta bana yardım edersen cok sevinirim. Sunu biraz detaylı anlatır mısın?[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Once SP1'i indirip kurmayı dene eğer kurulmazsa yardımlık durumun var demektir. ps:Bu arada inşallah XP professional kullanıyorsundur. [hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Kincal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Evet xp kullanıorum başladım download etmeye.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 warez yasakmı bilmiorum ama özelden yada icq dan yardım edebilirim. Programları felan var. Bende xp corporate vardı. SP1a yüklemedi. Reactivate ettim yeni key ile. Ondan sonra yükledi.[hline]This Cat Scratches Free.
Öne çıkan mesajlar