Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows xp build update

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sizden bir ricam olucak,eğer windows build 25XX ten 2600 e nasıl update edileceğini biliyorsanız bana anlatır mısınız?
Şimdiden teşekkürler.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
Ie 6.0 build var evet hatta 2600 de deniyor benim sordugum sey ise farklı.
Windows 2600 build e update etmek.
Xp nin hangi version oldugunu cmd (command) acıp winver yazarak öğrenebilirsiniz.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
Baştan yüklemek dışında bir yolu yok bildiğim kadarıyla. Normal windows update'ler ile aynı yere cıkabilrisin (özellikle updateler arasında olmayan bir yamayla ilgilenmiosan tabiki..)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]

(bkz: Quinthalus) (bkz: Qui)
Mesaj tarihi:
Herhalde tek çözüm win i tekrar yüklemek olacaktır.
Saolun yine de.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
Hayır. Ama kullanılan bir cd key yada şüpheli cd keylerden biri ise kurulumu durduruyor. Ancak onunda yolu var tabi. Registry'i zorlayıp cd key değiştiriyorsun. Yeni cd key ile sp1 kurulumu gerçekleniyor.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Ge-Ta bana yardım edersen cok sevinirim.
Sunu biraz detaylı anlatır mısın?[hline]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,ne insanlar gördüm üstünde elbise yok.
Mesaj tarihi:
Once SP1'i indirip kurmayı dene eğer kurulmazsa yardımlık durumun var demektir.

ps:Bu arada inşallah XP professional kullanıyorsundur. [hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
warez yasakmı bilmiorum ama özelden yada icq dan yardım edebilirim. Programları felan var. Bende xp corporate vardı. SP1a yüklemedi. Reactivate ettim yeni key ile. Ondan sonra yükledi.[hline]This Cat Scratches Free.
  • Yeni Oluştur...