Jezz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben bizzat sipariş verdim, cd-key imi 10 dakika içinde aldım ve US-EU geçişini doldurdum. 5 gün içerisinde de cdlerim geliyor. www.etradecenter.us girip siteyi inceleyebilirsiniz ve kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Bundan da tatmin olmazsanız şirket sahibi ile msn den konuşabilirsiniz. forum.paticik.com/view.php?id=100628 konu buradan devam etmişti. Son sayfalara doğru daha özel fiyatlar bulacaksınız... Sipariş sonrası gelişmelere gelince ; Siparişin akabinde firma sahibiyle gerçekleştirdiğim temaslar neticesinde, Türkiye için oyun/dvd tedariğinde etradecenter ile ortak çalışma kararı almış bulunmaktayım. Uzun zamandır paticik ailesinden, 2 yıl boyunca Nebula' da GM lik yaptığım zamanlardan bazılarınızda gerçek hayattan tanırlar beni. Yanlış işlere girmem ben. Bundan böyle halen sipariş vermemiş olan arkadaşlar [email protected] adresinden benimle temasa geçerek oyunları temin edebilirler. Kısaca özetlemek gerekirse; siparişi veriyorsunuz ve cd'ler 5 gün içerisinde adresinize ulaştırılıyor, dilerseniz cd-key 5 dakika içinde mail olarak bildiriliyor. İsterseniz paket açılmadan kutu halinde size ulaştırılıyor. Sipariş vermeyi düşünenlerin daha detaylı bilgi için [email protected] adresinden bana ulaşmalarını rica ederim. Not: Çok yakında güvenilir satış sistemini, diğer online oyunlar içinde uygulayacağız. Saygılar,sevgiler Not: Buradan devam edelim, butür konular artık WoW alanında kilitleniyor[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asymmetry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bu bir arkadas var msn adresini vermis ama msn de online oldugu göremedim ben oyunu almak istiyorum nedir ne degildir bi konuşabilsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 halledildi[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 19 Aralık 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bu us-eu geçişi dediğin nedir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar