Jezz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ben bizzat sipariş verdim, cd-key imi 10 dakika içinde aldım ve US-EU geçişini doldurdum. 5 gün içerisinde de cdlerim geliyor. www.etradecenter.us girip siteyi inceleyebilirsiniz ve kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Bundan da tatmin olmazsanız şirket sahibi ile msn den konuşabilirsiniz. forum.paticik.com/view.php?id=100628 konu buradan devam etmişti. Son sayfalara doğru daha özel fiyatlar bulacaksınız... Sipariş sonrası gelişmelere gelince ; Siparişin akabinde firma sahibiyle gerçekleştirdiğim temaslar neticesinde, Türkiye için oyun/dvd tedariğinde etradecenter ile ortak çalışma kararı almış bulunmaktayım. Uzun zamandır paticik ailesinden, 2 yıl boyunca Nebula' da GM lik yaptığım zamanlardan bazılarınızda gerçek hayattan tanırlar beni. Yanlış işlere girmem ben. Bundan böyle halen sipariş vermemiş olan arkadaşlar [email protected] adresinden benimle temasa geçerek oyunları temin edebilirler. Kısaca özetlemek gerekirse; siparişi veriyorsunuz ve cd'ler 5 gün içerisinde adresinize ulaştırılıyor, dilerseniz cd-key 5 dakika içinde mail olarak bildiriliyor. İsterseniz paket açılmadan kutu halinde size ulaştırılıyor. Sipariş vermeyi düşünenlerin daha detaylı bilgi için [email protected] adresinden bana ulaşmalarını rica ederim. Not: Çok yakında güvenilir satış sistemini, diğer online oyunlar içinde uygulayacağız. Saygılar,sevgiler Not: Buradan devam edelim, butür konular artık WoW alanında kilitleniyor[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us
asymmetry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bu bir arkadas var msn adresini vermis ama msn de online oldugu göremedim ben oyunu almak istiyorum nedir ne degildir bi konuşabilsek.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 halledildi[signature][hline]I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 19 Aralık 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bu us-eu geçişi dediğin nedir acaba?
Öne çıkan mesajlar