Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ucuza WoW Siparişleriniz

Jezz

Öne çıkan mesajlar

Ben bizzat sipariş verdim, cd-key imi 10 dakika içinde aldım ve US-EU geçişini doldurdum. 5 gün içerisinde de cdlerim geliyor.

www.etradecenter.us girip siteyi inceleyebilirsiniz ve kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Bundan da tatmin olmazsanız şirket sahibi ile msn den konuşabilirsiniz.

forum.paticik.com/view.php?id=100628 konu buradan devam etmişti. Son sayfalara doğru daha özel fiyatlar bulacaksınız...

Sipariş sonrası gelişmelere gelince ;

Siparişin akabinde firma sahibiyle gerçekleştirdiğim temaslar neticesinde, Türkiye için oyun/dvd tedariğinde etradecenter ile ortak çalışma kararı almış bulunmaktayım.

Uzun zamandır paticik ailesinden, 2 yıl boyunca Nebula' da GM lik yaptığım zamanlardan bazılarınızda gerçek hayattan tanırlar beni. Yanlış işlere girmem ben.

Bundan böyle halen sipariş vermemiş olan arkadaşlar [email protected] adresinden benimle temasa geçerek oyunları temin edebilirler.

Kısaca özetlemek gerekirse; siparişi veriyorsunuz ve cd'ler 5 gün içerisinde adresinize ulaştırılıyor, dilerseniz cd-key 5 dakika içinde mail olarak bildiriliyor. İsterseniz paket açılmadan kutu halinde size ulaştırılıyor.

Sipariş vermeyi düşünenlerin daha detaylı bilgi için [email protected] adresinden bana ulaşmalarını rica ederim.

Not: Çok yakında güvenilir satış sistemini, diğer online oyunlar içinde uygulayacağız.

Saygılar,sevgiler

Not: Buradan devam edelim, butür konular artık WoW alanında kilitleniyor[signature][hline]WoW-EU
www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...