utopia Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ya keremcem diye bi çocuk var powertürk dinleyen varsa bilir...hatta geçen gün powertürk tv de başka bi şarkısının klibini de gördüm. kimin nesi bu adam bilen var mı? ben nerden bulıyım bunun şarkılarını indirmem lazım acil:))[signature][hline]Yansı Gövdesiz bir sevmek parçası El olmuş uzanmış saçlarına Ürküyorum hayır kıskanıyorum Bir el, kopuk, kolsuz, dokunan... Tutunmuş saçlarına Özdemir Asaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Keremcem i bilmiyorum da istersen keremcan verebilirim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar