Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shoutcast[yardım]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kendi kendime arkadaşa yayın yapmak istiyorum fakat daha pc'ye yeni xp yüklettim bu yüzden firewall koruması olduğu için yayın yapamıyorum.bana şu sorunu veriyor.bunu nereden açıp iptal edebilirim.
Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache
bunu iptal et diyor.[hline]As a person who had discovered the reality of the life he says:
blood never ends without the power of wisdom.

[Bu mesaj valve tarafından 18 October 2003 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bilgisayarına bir firewall programı kurup - Norton, BlackICE gibi.- XP'nin firewall'ını kapatır sonra da shoutcast için gerekli portları açabilirsin. Hem böylece emule, edonkey kullanırken -tabii yine gerekli portları açıp- high id de alırsın rahat rahat. Windows XP firewallında ben bir türlü belli portları nasıl açabileceğimi bulamamıştım zamanında. Belki forumda bunu bilen vardır. Öyle olursa işin daha kolay olur sanırım.[hline]_ms[dot]com // DEC
Doctors Expect Complications!
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
yav simdi sole bi durum var,serveri,plugini her bi olay yukledim,sanirsam serverinde belirli ayarlarini yaptim,fekat ondan sonra kitlendim,bi ara msnden yada icqdan konu hakkinda yardimci olabilecek bi gonullu varmi acaba?[signature][hline]isyankarim ulan...
Mesaj tarihi:
ok,server isi tamada,deneme amacli baglanmaya calistiginda arkadas
<12/18/04@19:54:24> [yp_add] yp.shoutcast.com gave error (nak)
<12/18/04@19:54:24> [yp_add] yp.shoutcast.com gave extended error (Cannot see your station/computer (IP:(benim ip) ) from the Internet, disable Internet Sharing/NAT/firewall/ISP cache (Connection timed out))

diyo,simdi firewalli kapadim,genede olmadi,baglanti sekli kaplo+wireless seklinde,eleman bi sekilde benim ipyi aldi,bende run,cmd,ipconfigden benimkini aldim,her ikisinide denedi olmadi,baglantiyla ilgisi varmidir?nasi olucak bu is?nolololoyor?[signature][hline]isyankarim ulan...
Mesaj tarihi:
ya boyle rahatsiz tadinda arka arkaya 3mesaj abandim kusura bakmayin ama gerek kalmadi,halletim,sevgiler saykilar...(wireless baltaliyomus olayi,sabit pozisyona getirdik aleti oldu)[signature][hline]isyankarim ulan...
  • Yeni Oluştur...