Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara WoW cd

Udinen

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşalar denemek için WoW cdsi lazım.Noob ça bir soru ama oyunun denemek için illa online serveramı bağlanmamız lazım ? CD si olanlar bana pm atsın.

Sevgiler,Saygılar...

Edit:Bu arada Dost kitapevi 27 Aralık gibi WoWu Ankara'ya getircez dedi.Bilginize.

[Bu mesaj Fegro tarafından 18 Aralık 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gidişle zaten öyle olucak.Çoğunluk siparis verdi hatta suanda us oynayanlar bile var baya.Artık wow dan sonra anlasınlar, beceremiyolarsa bıraksınlar...olmuyo yani böyle...
War3 FT için millet 2-3 ay bekledi...bundada öyle olursa zaten hiç satamıcaklar çünkü çoğunluk betayı kaçırsalar bile en azından ilk günden başlamak istiyo.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

esenden alıp oynamayı düşünenler varsa hiç oynamasın daha iyi. onlar oyunu getirdiğinde herkes çoktan lvl60 olmuş olur. hatta onlar oyunu getirene kadar ek paket çıkar hero sistemi gelir. ben etradecenterdan kredi kartına gerek kalmadan aldım ve şu an key elimde, oyun başladığı anda bende oynamaya başlıycam. firmanın reklamını yaptığımı zannetmeyin almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum, maksat esene para gitmesin ellerinde kalsın oyunları distiribütörlüklerini iptal etsinler.[signature][hline]wowowowowowo
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rinen, 19 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki:
merakla bekliyoruz sonuçları siee :) :) :)

Pazarda denicem orasi acik olmasi lazim.
said:
_Dalamar_, 19 Aralık 2004 00:19 tarihinde demiş ki:
Bence pekbirşey beklemeyin unkapanı zihniyetli firmadan. Keşke avaturk getirseydi wowu :(

Bu fikre katilmamak elde degil. Avaturk olsa idi $u anda coktan beta keylerimiz elimizde bekliyor olurduk gibime geliyo.
said:
BullDoG, 19 Aralık 2004 00:23 tarihinde demiş ki:
adamların pro-order dan haberi yok kii

pre-order??

oda nesi??

Yok yok oyle deme ben daha ilk pre-order haberleri ciktiginda arayip anlattim pre-orderin ne oldugunu ama $u cem yilmazin yilan hikayesi misali "bize oyle bi bilgi gelmedi" diyip geciverdiler. hatta adamlardan biri direk $ey dedi "ben $imdi blizzardla mail olayina giriyorum sen beni 3 saat sonra ara"
bendeki tepki direk "oeeo taam öldüm"[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...