Udinen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Arkadaşalar denemek için WoW cdsi lazım.Noob ça bir soru ama oyunun denemek için illa online serveramı bağlanmamız lazım ? CD si olanlar bana pm atsın. Sevgiler,Saygılar... Edit:Bu arada Dost kitapevi 27 Aralık gibi WoWu Ankara'ya getircez dedi.Bilginize. [Bu mesaj Fegro tarafından 18 Aralık 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 evet online servera bağlanman lazım. esenelektronik getirmeden dost getiremezki?[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Amerikayı getiriyorlardır belki[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Gerçi evet adamlara bugün gittim WoW dan haberleri yok telefon açtırdım Esen elektroniğe. 27 aralık da büyük bir olaslıkla bu pre-order falanla Esen Eu serverı getiriyor.Kadın yanımda 30 tane sipariş verdi. Bu arada yinede cd'si olanlar bana pm atabilirmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Esen elektronikle en kisa zamanda ileti$ime gecicem. Yarin pazar muhtemelen pazartesi sonuclari buraya yazmaya cali$icam.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 merakla bekliyoruz sonuçları siee :) :) :) [signature][hline]wowowowowowo [Bu mesaj Rinen tarafından 19 Aralık 2004 00:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bence pekbirşey beklemeyin unkapanı zihniyetli firmadan. Keşke avaturk getirseydi wowu :([signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 adamların pro-order dan haberi yok kii pre-order?? oda nesi??[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolker Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 ben bütün planlarımı avaturk'e gore yapmıştım keşke getirtebilselerdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 inşallah bi tane bile satamazlar hepsi ellerinde kalır. almak isteyenler eseni beklemesin etradecenter yada avrupa ve amerika alışveriş siteleri ile hemen alabilirsiniz.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Bu gidişle zaten öyle olucak.Çoğunluk siparis verdi hatta suanda us oynayanlar bile var baya.Artık wow dan sonra anlasınlar, beceremiyolarsa bıraksınlar...olmuyo yani böyle... War3 FT için millet 2-3 ay bekledi...bundada öyle olursa zaten hiç satamıcaklar çünkü çoğunluk betayı kaçırsalar bile en azından ilk günden başlamak istiyo.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rinen Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 esenden alıp oynamayı düşünenler varsa hiç oynamasın daha iyi. onlar oyunu getirdiğinde herkes çoktan lvl60 olmuş olur. hatta onlar oyunu getirene kadar ek paket çıkar hero sistemi gelir. ben etradecenterdan kredi kartına gerek kalmadan aldım ve şu an key elimde, oyun başladığı anda bende oynamaya başlıycam. firmanın reklamını yaptığımı zannetmeyin almak isteyenlere yardımcı olmaya çalışıyorum, maksat esene para gitmesin ellerinde kalsın oyunları distiribütörlüklerini iptal etsinler.[signature][hline]wowowowowowo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: Rinen, 19 Aralık 2004 00:18 tarihinde demiş ki: merakla bekliyoruz sonuçları siee :) :) :) Pazarda denicem orasi acik olmasi lazim. said: _Dalamar_, 19 Aralık 2004 00:19 tarihinde demiş ki: Bence pekbirşey beklemeyin unkapanı zihniyetli firmadan. Keşke avaturk getirseydi wowu :( Bu fikre katilmamak elde degil. Avaturk olsa idi $u anda coktan beta keylerimiz elimizde bekliyor olurduk gibime geliyo. said: BullDoG, 19 Aralık 2004 00:23 tarihinde demiş ki: adamların pro-order dan haberi yok kii pre-order?? oda nesi?? Yok yok oyle deme ben daha ilk pre-order haberleri ciktiginda arayip anlattim pre-orderin ne oldugunu ama $u cem yilmazin yilan hikayesi misali "bize oyle bi bilgi gelmedi" diyip geciverdiler. hatta adamlardan biri direk $ey dedi "ben $imdi blizzardla mail olayina giriyorum sen beni 3 saat sonra ara" bendeki tepki direk "oeeo taam öldüm"[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Arkadaşlar halen neyi bekliyorsunuz? Rinen in de dediği gibi Hemen WoW almak için tıklayın[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar