BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Saeros said: sanayi hamlesiyle GÜL DÜM PİÇ
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Vingthor said: Saeros said: istanbuldayım kenke E BİR ARA YİYİŞMEYE NE DERSİN? GÖMLEĞİMDE VAR hemen bu akşam yiyşelim hemen
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Saeros said: gömleğin yoksa ben vereyim dicektim abi aklımı okudun daha bugün deno aptalına çıkma teklif ettim olmadı hep beraber çıkarız lan uff heyecan bastı :) ben denodan korkuyorum 3 yıllık eskrim birikimi ve 1.70 boy herkesin harcı değil.
Cons Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Vingthor said: Saeros said: gömleğin yoksa ben vereyim dicektim abi aklımı okudun daha bugün deno aptalına çıkma teklif ettim olmadı hep beraber çıkarız lan uff heyecan bastı :) ben denodan korkuyorum 3 yıllık eskrim birikimi ve 1.70 boy herkesin harcı değil. AHAHAHAHAH
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 LastManStanding said: 2001-2004 yıllarında izmir'de gittiğim metal konserlerinde karşılaştığın noyan mısın. dark day, berkaial konserleri etc. evet fuar göl gazinosu zamanları. Ne kadar uzun zaman olmuş değil mi =) ? görüşmeyeli nasılsın.
Öne çıkan mesajlar