Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 açılırken bip sesi veriyor bazen canı istediğinde bip sesi vermiyor. ramlerden kaynaklı bir problem değil usb de kaçak var galiba usb mouse u taktıgım zaman pc açılmıyor psu dan kapatıp açma/elektrik kablosunu çıkarma takma işlemi yaptıktan sonra pc açılıyor açıkken hiçbir problem yok kapamaya geldiği zaman kapatmıyor pc yi öyle bilgisayar kapanıyor yazıyo saatlerce hiç bi durum yok. söküp takmaktan ethernet çipinide yakmışız driver yüklüyorum ethernet adaptörünü enable edin uyarısı veriyo sürekli falan. nası bi ayar vericem ben buna usb de kaçak varsa falan nası engellerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Anakart'ın Gigabyte mı? Chipseti nedir? İşlemcin nedir? Ram saat frekansları kaça ayarlanmış? Daha detaylı bilgi versen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 anakart asus p5l-mx. çipsette intel lakeport-g i945g yazıyor. cpu sekmesinde intel celeron d352 yazıyor. demin yine yaptı aynısını usb mouse u takıyorum pc yi kapat diyorum kapanmıyor. fişi söküyorum bi 30 saniye bekliyorum tekrar takıyorum pc çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Söküp takmaktan ethernet çipini yaktığını zannetmiyorum da, psu'nda bir problem olabilir. Mouse'u başka bir pcde çalıştırmayı denedin mi? Aynı ya da benzer bir hata ile karşılaştın mı?(Yazılımsal da olabilir o donma). Olmadı anakart+psu'nu değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 O taktığın USB port sağlammı bir kontrol et yanmış olabilir, varsa elinde başka bir usb cihaz fareyi taktığın usb slota tak , ayrıca fareyide başka pcde kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 kabuktaki öcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bunlar psuyu kendilerine bağladılar kendilerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar