chrome Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Belli zaten tipik dolandirici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 lan noyan tarot bakarken iyide ben proje yapınca mı dolandırıcı oluyorum aaaaaa hayalgücü yüksek girişimci diyelim biz evet fiş fatura düşerim her türlü ( yeni tadilat yaptırdım eve bütün ustaları seyrettim yaparken, yaparım sorun diil :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ben bunların yarı fiyatına çamaşırlarını yıkarım fiş miş yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 lan çamaşır makinesi almam lazım aa topik varmış ben de sorayım diye geldim şu hale bak.param yok bu makine nasıl var mı bilen? aeg iyi diye aklımda kalmış ama bilemedim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar