Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oLABILIRMI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Morodonda adamın bırnden glaser blast almak ıcın scrolu aldım cvantama klasık olarak sordu 9 mıl ok mı dedı tama dedık tıkladık para uctu scrool adamda kaldı !!!!!!! ulen ne oluyor dedım tekrar log ın log out falan malesef 9 mılyon gıttı adamda scrool duruyor bende para uctu ? bu bır bugmu kekledılermı benı ne yapsam az parada degıl 9 milyon gıttı......:([signature][hline][b]-Arkadaşını tanımanın en iyi yolu ya onunla tatile çık ,yada Beraber bir oyun oyna demişler !!!
Mesaj tarihi:
9 milyon...

Evde soğuk su varmı? Yoksa buzlu bi soda da olur. :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
Fantaziye bak beeeee...

adama trade den malı koklatıyosun, sonra "önce para" diyosun, adam parayı okeyledikten sonra kaçıp gidiyorsun....

"Bu boğaz köprüsü benim ama artık satmak istiyorum" dan beri duyduğum en iyi fantazi... :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
banada yaptılar adam bana dediki gostersene su staff i dedi oke dedim ( allahtan staffi üstümden indirmemistim) sonra trade actı direk walla şanlıyım üzerimde bisi yoqtu 1gob puldron +2 saphire bide 35saga 40heal gitti :(

[Bu mesaj n0th1n9 tarafından 18 Aralık 2004 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...