silverhunter Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 hangi MMOG yi tavsiye edersiniz fiyatları nelerdir aidatları ne kadardır ? nereden temin edebiliriz ???[signature][hline][ IMG ]http://ut2004stats.epicgames.com/resource/ut2k4logo.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Everquest Aylık 13 $ Pve(Pvm) Daoc Aylık 15 $ Pvp,Rvr Shadowbane Aylık 14 $ (salladım :D) Pvp önerdiklerim Ya bu oyunların zaten aylık fiyatları 10 ile 20 dolar arasıdır yani sallamam gayet doğal :) ya 3 4 dolar fazla yada eksik[signature][hline](_::_____::_) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 En iyisi bedava olan MUONLINE[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 muonlineda pek mmo ruhu yok.ama vakit gecirmek icin oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 yaw deyin gedin şey varken neydi ya mm www.planeshift.it bilmiomda cıksın cok pis oynicam coh moh suxor yani :D[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 wow.....[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: _Dalamar_, 17 Aralık 2004 20:34 tarihinde demiş ki: wow..... Bu kadar..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar